PEDOFILČINA LAŽE Taki žestoko opleo po Ani Spasojević, njen drug brutalno uzvratio
Printscreen

Radomir Marinković Taki se oglasio i gde se između ostalog osvrnuo i na konflikt svoje ćerke Maje Marinković sa Anom Spasojević.

Naime, Taki je ispričao da je Ana jedna od zadrugarki koje su bile kod njega u stanu, ali da je nju odbio.

PEDOFILČINA LAŽE Taki žestoko opleo po Ani Spasojević, njen drug brutalno uzvratio

Printscreen

 

- Ana Spasojević je jedno obično đubre. Ne bih da se hvalim, ali Ana Truleks je bila kod mene, ja sa tim ološem nisam hteo ništa. Jurila me, bila je kod mene dva, tri puta u stanu, ali nisam hteo s njom da budem. To je živa istina. Pitajte je ko ju je selio, i Miljan može da potvrdi da sam je vozio na ispitivanje oko korone nešto. To što je rekla za mene i Maju je strašno. Taki je odbio Truleks, pa je sujeta proradila. Ja sam njoj činio neke stvari, a ona meni tako vraća... Ja ću ostati džentlmen, ali moram da kažem da mi se nudila i da sam je odbio - poručio je Taki.

Hitno oglasio i drug Ana Spasojević, koji je uzvratio Takiju.

PEDOFILČINA LAŽE Taki žestoko opleo po Ani Spasojević, njen drug brutalno uzvratio

Pink printskrin

 

- Pedofilčina matora opet laže. To što se njegova ćerka bavi time što se bavi, ne znaći da sve devojke tako zarađuju kao Majakita. Bolje da se pobrinuo da odškoluje ovu glupaču glupu, nego što je ubacio u rijaliti i hvali se time kako joj kupuje tanga gaće. Matora pedofilčina Taki je lažov, kao i njegova ćerka Maja. Njemu je najbitnije da mu ćerka obuče tanga gaćice i da se dobro proda. Takođe, iz priloženog smo videli da Taki voli da pipka drugarice Majine, pa mu je mnogo teško bilo kad je Majakita otišla da živi sa Pecom, dečkom njegovih godina. Od ljubomore nije mogao ni izjavu za novine da da - poručio je Anin drug.

BILO NAM JE OPUŠTENIJE Naša pevačica se prisetila ranih radova, pa se posramila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading