"RECI DEVOJCI DA DOBRO GUTA" Ana nikad brutalnija, ponizila Anđelu, pa otkrila nepoznate detalje života sa Zvezdanom: HTELA SAM DA TE OSTAVIM PRED ULAZAK U ZADRUGU!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić pokušala je da suoči Zvezdana Slavnića sa istinom, a tom prilikom je potkačila i njegovu ljubavnicu, Anđelu Đuričić.

-Da li je Zvezdan rekao da smo poslednjih godinu ipo dana bili prijatelji? - pitala je Ana.

-Da je preraslo u prijateljstvo nego u vezu - rekao je Mikica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja sam rekao da je došlo do prezasićenja - ubacfio se Slavnić.

-Kad si hteo da uđeš u "Zadrugu" da li sam htela da te ostavim i ponudila ti da se iseliš i pomognem ti na drugi način? - upitala je Ana.

-Mozak mi je kaša, ne čupaj da se setim - odgovorio je on.

-Imali smo svađu jer si uradio nešto što si obećao da kažeš. Zašto nisi otišao i pustio Anu da živi život bez Zvezdana? - upitala je ona.

-Je l' ne bi uradila nešto sebi? - upitao je on.

-Je l' te nije sramota to da pričaš. Dogovor je bio da me ne brukaš - nastavila je Ana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Sad ti brukaš mene. Ja sam obrukao sebe - dodao je Slavnić.

-Konačno da ti kažem da možemo da pričamo za par dana kad se središ. Da li sam pričala sa tobom nekulturno? Ja nisam tvoja devojka, žena, brat i drug. Imam pravo da kažem šta god da želim. Dopusti mi to, nemoj da se ljutiš i radiš scene. Nemoj svetu da pokazuješ kakav si - rekla je ona.

-Ti si došla da pokažeš da sam monstrum. Ti si došla ovde s namerom. Ušla si dušmanski. Ja nismam uradio želeći tebe da povredim - dodoa je on.

-Odeš tamo i reci svojoj devojci da ti dobro proguta. Mogu da kažem da je to minimum šta ti radiš, nisi svestan svoje nesvesti. Ja ovde nisam zbog sebe, nego zbog tebe. Ja tebi više ne pripadam - govorila je Ana.

ZVEZDAN PONOVO DIVLJA Slavnić više ne može da kontroliše svoju agresiju, nasrnuo na Anu, ona priznala: OVO SI RADIO I KOD KUĆE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
JA

29.01.2023 11:29

Uvek mi zazvoni alarm kada neko o sebi prica u trecem licu kao sada Ana….. !