SKANDALOZNO Zvezdan Slavnić otkrio detalje intimnih odnosa sa Đuričićevom, PUNIM JE SVAKI DAN
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića turbulentna je od samog starta, a nakon prvog seksualnog odnosa koji su imali u Zadruzi, sin proslavljenog košarkaša pokušao je da prevari frizerku iz Crne Gore sa Aleksandrom Nikolić.

Tada je Zvezdan uspeo da ubedi Anđelu da je posredi bio samo bezazleni flert, ali njena ljubomora ni svađe nisu prestale. Iako Anđela i Zvezdan imaju redovne seksualne odnose u Zadruzi, Đuričićeva i dalje sumnja da se njenom dečku dopada Nikolićeva, a da bi je razuverio, svojim cimerima je otkrio i skandalozni detalj iz njihove veze.

- Mikice, ova devojka priča gluposti i naziva me bezosećajnim, a kad god smo imali seks, ja sam svršio u nju. Da li treba nešto još da dodam - ispričao je Zvezdan Bojaniću i šokirao Đuričićevu.
Njegov pokušaj da kroz otkrivanje intimnih detalja dokaže da mu je stalo do nje nije upalio zbog čega su nastavili sa prozivkama i pretnjama da je među njima zauvek gotovo.

SKANDALOZNO Zvezdan Slavnić otkrio detalje intimnih odnosa sa Đuričićevom, PUNIM JE SVAKI DAN

Printscreen

 

Samo nekoliko minuta nakon što je Zvezdan otkrio da sa svojom devojkom ima nezaštićen odnos i da su radili na detetu, Anđela je doživela emotivni slom i svog oženjenog partnera gađala čašom, a potom uplakana napustila pab.

Inače, ovo nije prvi put da je Zvezdan u Zadruzi ispričao da sa Anđelom ima nezaštićene seksualne odnose, a to je otkrio u jednoj od prvih njihovih svađa koja se desila zbog Aleksandre.

- Ne bih svršio u tebe da ne želim nešto ozbiljno. Deteta mi mog rođenog, moraš samo da znaš da se nisam igrao s tobom. Nikada ne bih išao na svoju štetu. To što sam uradio nije lepo ni najmanje. Anđela je za ljubav, za kuću, a Aleks je bezobrazna, ona me loži i uzbuđuje. Tako me gleda. Ona je devojka za seks. Anđeli sam, bre, pravio dete. Ono što imamo ona i ja neću imati s Aleksandrom. Ona je kurvinski rođena i ima to kurvinsko u sebi, što mene opasno loži - ispričao je nedavno Slavnić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading