"BOLESNI SU" Šokiraćete se kada vidite šta Anđela i Zvezdan RADE TOKOM SE*SA Gledaoci ZGROŽENI, ISPLIVAO I SNIMAK (VIDEO 18+)
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić zavukli su se ispod pokrivača i započeli još jednu u nizu igrarija ispod pokrivača i započeli još jednu u nizu vrelih akcija.

U jednom trenutku njih dvoje su se zaustavili i raspravljali se, ali se zbog toga što nisu nosili bubice, razgovor se nije dobro čuo.

Podsećanja radi, Zvezdan je juče Anđeli priznao da je zaljubljen u Aleksandru Nikolić i da mu se dopada, a po svemu sudeći, ona je odlučila da mu pređe preko toga, dok ga je Nikolićeva odbila, što je njega dovelo do pucanja, međutim, rešili su da sve zaborave vrelim akcijama, a gledaoci su osuli paljbu po njima zbog takvog ponašanja.

"Bolesni su", "Ovo dvoje nisu normalni, juče imali nervne slomove, sada se*s", "Anđela, devojko, saberi se, ovaj te ne voli", samo su jedni od mnogobrojnih kritika.

ANĐELA PRED KAMERAMA ORALNO ZADOVOLJILA ZVEZDANA Juče je ponizio i udario, a sada mu pružila nezaboravan užitak, BEZ SRAMA! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila

25.01.2023 23:27

Boga mi ,ni ovi iz produkcije ,iza kamera, ne mogu da se požale da im je loše! Po ceo dan i noć gledaju pornice uživo ! Sve se plašim da kada bi njih krišom neko snimao,svašta bi se tu videlo . Nisu ni oni gadljivi na s... ahahaha