"OBMANULA ME JE, LJUBILA SE SA OŽENJENIM ČOVEKOM" Filip Car opleo po Aleksandri Nikolić, ONA MU ŽESTOKO ODGOVORILA
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Zadrugari su pogledali video klip Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, koji se na nedavnoj žurki krišom gledaju.

-Da li si primetila poglede? - pitala je Šopićka Aleks.

-Primetila sam da je pogledao par puta, iskreno i ja sam njega, neću da lažem. Sad ja malo više okrećem na šalu, bilo pa prošlo. Bilo mi je u trenutku sve teško i sveže. Posle svih ružnih reči, prošlo je, sad mi je sad sve ravno. Sada kada ga pogledam, isto mi je kao da pogledam u Adama, Miću i ostale... - govorila je Aleks.

-Zašto te Car provocira za taj dres što nosiš? - pitala je Ivana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Nije Dejanov, to je moj. Jeste mi on poklonio, ali to je poklon, šta me briga - nasmejala se Aleks.

-Jedno vreme sam gledao ispod stola, pa sam ušao u rernu - provocirao je Car.

-Njoj je bilo jako teško iskreno, pričale smo se. Videle smo te poglede i sama sam primetila. Jedno vreme kao da je bila na sahrani, posle sam je naterala da večera. Kada sam pričala sa Filipom, rekao mi je da sam pristrasna, ne znam zašto, ali on ima neverovatnu reakciju kada priča o njoj ili kada neko drugi govori bilo šta. Danas mi je sama od sebe rekla da se ohladila od njega, mada joj ja ne verujem - govorila je Zorica.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Slušao sam je šta je rekla, smatram da priča istinu. Zašto se ne bi ohladila tako brzo, kada je mogla za vezu od 10 meseci da ohladi bez problema. Pričali su mi da se jako loše oseća, tako da sam namerno gledao samo da se sam uverim. Tada sam i došao do zaključka da je ona najveći folirant. Ona je ovde došla biciklom, nema pojma šta se dešava, ona je nevina 'Paraskeva'. U početku sam joj verovao, mislio sam da ju je Dejan gurnuo u sve ovo, a na kraju sam shvatio da je sve potpuno pogrešno- pričao je Car.

-Ne možeš ni od koga da napraviš mene, to moraš da znaš - nasmejala se Aleks.

-Obmanula me je. Zaboravili smo to što je bila zaljubljena u čoveka koji ima 51 godinu, ženu kod kuće i decu, ljubila se sa Tomom Panićem koji takođe kod kuće ima Nadeždu i dete, ali to smo zaboravili jer je ona fina i sjajna... Ma nemojte molim vas - vikao je Filip.

-Ne znam šta ovaj čovek hoće od mene. Želi da me ogadi svima... Više niti ga mrzim niti volim, skroz ravna linija, ne interesuje me. On se ponaša kao da me drži u šaci - vikala je Aleks.

-Je*e se meni sa kim si ti bila napolju i šta si radila - vikao je Filip.

-Pa ne ponašaš se tako! Ivana, nisi svesna šta je on mene sve ispitivao, za skoro sve sam rekla da nije istina! - vikala je Aleks.

-Hajde sve što si rekla da ćeš reći na intervjuu, reci mi ovde i sada - izjavo je Car.

-Neću, ne pada mi napamet, neka znaju gledaoci, šta mene bruga šta ti misliš - odbrusila je Aleks.

"NADAM SE DA JE MENSURU SADA SVE JASNO" Stefan Karić prokomentarisao ponašanje Milice Veselinović, PA OPLEO PO OVIM ZADRUGARKAMA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading