OTKRILA ŠTA CARU SMETA KOD ALEKS Zorica iznela sve detalje njenog razgovora sa Filipom
Foto: Printscreen

Zorica Marković je stigla u pušionicu i počela da prepričava zadrugarima svoj razgovor sa Filipom Carem, koji se dogodio nakon konflikta koji su imali u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Dva puta mi je ponavljao ono što je rekao za stolom. Ja njemu kažem da me to ne interesuje. Odakle njemu trip da sam ja pristrasna. Ona mi je draga, saslušala sam je - krenula je Zorica:

OTKRILA ŠTA CARU SMETA KOD ALEKS Zorica iznela sve detalje njenog razgovora sa Filipom

 

 

- Ja rekoh: "Stani, čoveče, mene zanima naša realcija". Rekla sam mu da je g*vno zbog onoga što je uradio. Pitam ga, da li je već znao sve, znao je. Ispričala sam mu otkad znam Aleksandru. Stvarno nismo nikoga ogovarale, teško joj je. Devojka se raspada, stvarno ju je ono pogodila. Meni je bilo žao. On tripuje da nas dve sedimo i ogovaramo. Da li je normalan čovek? Zna li on ko sam ja. Kakav klan, kakve Maje, Aleksandre... Ja stvarno nisam pristrasna u njihovom odnosu. Govorim joj da bude dostojanstvena, ništa njega ne pominjem, on odmah reaguje. Ja nisam došla ovde da teletabišem - govorila je pevačica.

- Šta je ona konkretno pogrešila u odnosu sa njim? - dodala je Miljana Popović.

- Ne zanima me to, mene je zanimao naš lični odnos, šta šišti da je ja branim. Od čega, od koga... - pričala je Zorica.

OTKRILA ŠTA CARU SMETA KOD ALEKS Zorica iznela sve detalje njenog razgovora sa Filipom

 

 

- Postao je živčan totalno - ubacio se Bojan Simić.

- Što se njega tiče, ona sve laže i folira, pa je sad počeo i Dejana da hvali. Ja sam vrlo surova. A ustvari priča za kamere. Mene niko neće uslovljavati. Pričala sam sa njim kao muškarac. Pita me šta sam rekla ono za Maju, ja mu ispričala otkad je znam, kako sam se svađala, zašto. Nikome ne ćutim. Neka sjaše sa mene više. Na kraju izlazi da kupi iz gajbe da jede, kaže shvatio je... Drži predavanje ovde, traži tišinu, ja šapućem sa ženom, on šišti. Šta mu je... - govorila je pevačica.

UDARENA PO DŽEPU Ona je kažnjena zbog kršenja jednog od najbitnijih pravila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading