NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI "Bila bi sa Zvezdanom i sa Janjušem", Car nije imao reči hvale za bivšu devojku
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car pričao je o Aleksandri Nikolić i u kakvom odnosu će biti sa njom u budućnosti. Zadrugarka nije želela mnogo da ga komentariše pa je bila kratka i jasna.

-Prosto me ne zanima, neću da ulazim u svađe sa njom. Ako me ne bude provocirala, neću ulaziti u rasprave. Moguće da sam ja sve pogrešio vezano za nju. Vidim je kao neiskrenu osobu i rijaliti igrača. Neka bude da smo uzajemno jedno drugo ostavili, zapravo neka bude da me je ona ostavila. Nekada mi je teško da prećutim, ali mislim da ne trebamo da ulazimo u sukobe. Stvorili smo lošu sliku jedno od drugom, Bože moj, rastali smo se, svako svojim putem neka ide. Ne vidim perspektivu, a sa druge strane mislim da je lažna -rekao je Filip.

NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

-Filip me više ne zanima. Dovela sam sebe u situaciju da se raspravljam sa njim. Neću ga komentarisati, želim mu sve najbolje. Ne bi se tu mešala više - dodala je Aleks.

-Kroz odnos sa Dejanom se nekako popravila, ali možda je to i maska. Mislim da je bila u četvrtoj sezoni iskrena, da nismo pred kamerama bila bi sa dosta muškaraca. Ne mislim da bi bila sa Ivanom, ali sa Zvezdanom i sa Janjušem i Marko mislim da bi. Sa njom ću imati odnos koji se zove ''ravna linija'' - rekao je Car.

-Opet podbada i radi neke stvari, opet priča neke ružne stvari. Nema veze, ovde sam ušla jako mlada, šta je bilo bilo je. Izgradila sam sebe u bolju verziju, želim svoj mir da napravim. Da li bi ili ne bi bila sa nekim neka on samo razmišlja - kazala je Aleks.

NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

-Ona je videla da preko nekih stvari ne mogu da pređem. Ne znam čime se vodila 10 meseci sa Dejanom. Puno bi više povredili jedno drugo da smo gradili nešto. OOdlučio sam da sprečim a ne da lečim. Njeno učešće, stav i sve ostalo ne bi se mogao izboriti sa tim - rekao je Car.

"KAKO MOŽE DA POREDI PORODICU SA OVOM FUFOM" Tviteraši osuli paljbu po Zvezdanu i Anđeli: ISTA JE KAO SVE KU*AVELE!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading