"KAKO MOŽE DA POREDI PORODICU SA OVOM FUFOM" Tviteraši osuli paljbu po Zvezdanu i Anđeli: ISTA JE KAO SVE KU*AVELE!
Foto: Printscreen

Anđela koja već gotovo dve godina ponižava ostale cimerke zbog svojih nemoralnih dela, učinila je gore od većine njih kada je najpre stupila u vezu sa dve decenije starijim, oženjenim cimerom koji ima kriminalni dosije. 

Međutim, njihov odnos brzo je postao nestabilan, a razlog je bio nedostatak se*sualnih odnosa. Kako bi se dodvorila svom dečku i sačuvala vezu, nekada najmoralnija zadrugarka na hrišćanski praznik Krstovdan usred dana imala je žestok se*s u programu uživo, a to su žestoko osudili korisnici društvenih mreža. 

Naime, gotovo sve platforme su se usijale, a jedni od najkritičnijih su svakako bili tviteraši koji nisu štedeli preljubnike šeste sezone. 

"Jel moguće da je Anđela Đuričić iz Đenovića postala jahačica apokalipse", "Kako može ovaj čovek da poredi porodicu sa nekom fufom koju je skoro upoznao", "Ne voli ga, ali glumi. Glumi sveticu, a nije. Morališe, a nije moralna. Glumi princezu kodeksa. I dalje se pravda, zvoca samo nešto da kaže i koprca se kao riba na suvom", "Anđa kao i sve ove ku*ave se kao "inati" pa kaže ako bude želela imaće se*s i noćas hahaha. Najjače su mi kada se šatro inate, a to im bude povod da jašu, e ku*ave", nizali su se komentari na Tviteru. 

"Gde je i šta radi Miki Đuričić, jel ponosan na svog cimera", "Zvezdan nije m od muškarca, mislim da volim druga dva sloga te reči. Jel retardiran, uzme da priča pa pije vodu da slušamo njegovo gutanje", pisali su razočarani gledaoci "Zadruge".

MORALNA LJUBAVNICA Anđela pokušava na sve načine da opravda svoje ponašanje, nakon se*sa na Krstovdan šokirala: IMAM KUĆNO VASPITANJE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ISTINA

19.01.2023 10:50

gora je prenemayenje i ja sam nesto moralno dosad nevidjeni blam pa sta ces tu gde jesi da nisi greskom yalutala svetice fujjjjj

Duška

19.01.2023 13:41

Šta ste skočili na devojku ko je Zvezdan? To što je Mokin sin mu ne pere biografiju.Zatvorska mušterija,ubio čoveka ,kakvu ona ima budućnost sa njim,to vam nije palo na pamet

Rajko

19.01.2023 13:43

Andjela na krstov dan pravi blizance.masala sa srecom draga nasa Crnogorka.