NOVE ŠOKANTNE INFORMACIJE O MILJANOVOM NAPADU NOŽEM NA MARKA Zadrugarka otkrila neverovatnu istinu, evo šta se još dešava! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Situacija koja je šokirala mnoge i dalje se ne smiruje u Zadruzi. Naime, situacija se dogodila nakon što je Miljan Vračević potpuno izgubio kontrolu kada se umešao u sukob Bojana Simića i Marka MMA Smiljića

NOVE ŠOKANTNE INFORMACIJE O MILJANOVOM NAPADU NOŽEM NA MARKA Zadrugarka otkrila neverovatnu istinu, evo šta se još dešava! (VIDEO)

Printscreen

 

On je u tom trenutku čak i potegao nož, što je i dalje glavna tema kako među gledaocima Zadruge na različitim platformama, tako i među samim zadrugarima.  

Obezbeđenje je hrabro reagovalo, a produkcija je takođe preuzela svoje mehanizme reakcije na nemilu situaciju. Marko je momentalno zatvoren. A obojica su kažnjeni velikim kaznom. 

Sada se pojavio i klip gde Sanja Grujić objašnjava Maji Kovačević šta se sve dogodilo u pabu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

- Da li ste bili juče u pabu? To se smirilo i Miljan je izvadio britvu i krenuo opet da ga izaziva i tada su ga odveli. I sad svi kao nije to trebalo tako. Što ga niste smirivali? - kaže Sanja.

- Da, da, - složila se Maja Konačević.

- Ne puštaju nam se svi ovde klipovi da vidimo. Nekad nam nešto i ne puste da bismo pravili budale od sebe i pričali svašta - priča Sanja.

- I to se pitam i nekad slušam i ne verujem šta slušam - kaže Maja.

POTRESNE SCENE MARKA SMILJIĆA Javnost ne može da veruje, pogledajte samo gde se JOŠ UVEK NALAZI, ŠOKANTNO (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lela

14.01.2023 22:46

Miljan agresivan,izaziva svadju,Boki je podmukao.Ko stiti belog medveda Miljana.