POTRESNE SCENE MARKA SMILJIĆA Javnost ne može da veruje, pogledajte samo gde se JOŠ UVEK NALAZI, ŠOKANTNO (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Sinoć u toku proslave srpske Nove godine Miljan Vračević je ušao u sukob sa Markom Smiljićem i potpuno izgubio kontrolu, te je čak potegao i nož!

POTRESNE SCENE MARKA SMILJIĆA Javnost ne može da veruje, pogledajte samo gde se JOŠ UVEK NALAZI, ŠOKANTNO (VIDEO)

Printscreen

 

Dok Vračević i dalje uživa u Beloj kući, Marko je odveden u "pritvor" i izolovan od svih ukućana. Bojan Simić mu je otvoreno pretio smrću, te su mnogi gledaoci zabrinuti za njegovu bezbednost na imanju.

Procureo je snimak na kome Smiljić neraspoložen leži na krevetu i meškolji se. Fanovi su besno reagovali i izrazili negodovanje što je on izdvojen, iako po njihovom mišljenju nije kriv za obračun koji se desio.

Ovaj jezivi trenutak su zabeležile kamere, a srećom obezbeđenje je intervenisalo i uspelo da spreči dalji fizički okršaj.

- "Oslobodite dečka više bre alo!", "Žalosno ništa nije kriv", "Užas šta mu rade, podrška!", "Bagra jede i pije, a nevin dečko u zatvor ni zbog čega", "Sramota" - nižu se gnevni komentari pratilaca na Instagramu koji traže pravdu za Marka.

"ODAVDE ŽIV IZAĆI NEĆE!" Nakon što je Miljan POTEGAO NOŽ NA NJEGA, još jedne JEZIVE PRETNJE upućene Marku Smiljiću! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading