"BIO SAM SA SPONZORUŠAMA" Marko Osmakčić u velikom intervjuu za Alo! otkrio: MUVALE SU ME PEVAČICE
Foto: Dejan Briza

U velikom intervjuu Marko je priznao zbog čega je od samog početka znao da njihova veza neće uspeti, ali je otkrio i s kojim se poznatim devojkama muvao nakon izlaska iz rijalitija.

- Viktorijina i moja veza je bila veoma turbulentna, ali činjenica je da sam je voleo. Viki se nije trudila da neke stvari kod sebe poboljša i osećao sam da će uvek nešto faliti i da nemamo perspektivu. Bilo je momenata i kada je bilo lepo i mirnije, ali sam se osećao kao da ću uvek morati da se stidim, peglam neke situacije ili da se borim s vetrenjačama - rekao je iskreno Marko, i dodao da nije lako preboleti nekog, ali da ne pati za bivšom.

Foto: Dejan Briza

 

Iako zasad ne razmišlja o ozbiljnoj vezi, Osmakčić kaže da se ne plaši samoće i da su ga devojke oduvek primećivale zbog fizičkog izgleda.

- Bio sam i sa devojkama koje su imućnije, ali i sa sponzorušama. Ja znam da one mene gledaju kroz novac, ali uživao sam sa njima koliko god da je trajalo. Galantan sam, nisam stipsa i znam da potrošim dosta novca na izlaske, provod, dobar poklon. Moja iskrenost, direktnost i srčanost su me i u Zadruzi puno koštale - rekao je Marko, i otkrio da mu ni poznate dame nisu odolele.

- Dopisivao sam se sa nekoliko veoma poznatih pevačica, i to se dešavalo kad sam izašao iz rijalitija. Bilo je malo flerta, malo ovo-ono, a ako me pitate da li su muvale, možda i jesu - rekao je kroz smeh Marko, kojem ni činjenica da je u prethodnoj sezoni Zadruge pokazao agresivnu stranu nije naštetila uspehu kod devojaka.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mlade devojke ne zanima šta sam radio u rijalitiju jer sam mlad, zgodan i šarmantan, a vreme izleči sve - rekao je Marko, i objasnio zbog čega je u rijalitiju materijalne stvari stavljao u prvi plan.

- Volim luksuz, ali nije mi to najvažnije i bilo je momenata kada nisam imao ništa. Sa 17 godina počeo sam da igram tenis i tada sam vozio „reno lagunu“. Sam sam se borio i snalazio, ali s vremenom se čovek snađe - rekao je Marko, koji je nedavno u Beograd došao novim „lamborginijem“, za koji tvrdi da je njegov, a ne pozajmljen jer su ga optuživali da tuđe skupe kuće i automobile predstavlja kao svoje.

Inače, nakon izlaska iz Zadruge Osmakčić se vratio svom poslu teniskog trenera koji veoma voli, ali se iz hobija bavi i muzikom. O svom trenutnom emotivnom statusu ne želi da otkriva previše jer se ranije opekao.

 - Svaki muškarac treba da se iživi do 30. godine. U suprotnom će sa 35, kad je oženjen i ima dvoje dece, praviti gluposti. Ja imam 24 godine i imam još koju godinu slobode - rekao je Marko.

 Anđela nije ništa bolja od Mime

Iako, kako kaže, ne prati Zadrugu, ne može da pobegne od vesti iz rijalitija. Odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića nije ga iznenadio jer je, kako je objasnio, lepu Crnogorku pročitao od starta.

Pink printskrin

 

- Svi su mi govorili da je Anđela fina, poštena i časna, a ja sam primetio i njenu drugu stranu koju je pokušala da sakrije. Ona je prva osuđivala Gruju i Mimu, a ispalo je da nije ništa drugačija od nje. Neka se ona sad i zaljubila u oženjenog čoveka, to je ljudski i dešava se, ali svima je držala pridike, a ispostavilo se da nije ništa bolja - rekao je Marko.

 Aleks je smešna, Car je iskorišćava

Vezu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić Marko je osudio na propast jer, kako je objasnio, veruje da Aleks nije iskrena u odnosu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona je neko ko voli rijaliti i nije mi stvarna. To su žene koje se guraju u rijaliti, a onda ih neko kao Filip iskoristi i nisu ništa drugo ni zaslužile. Ispadaju nepromišljene i smešne, i tako im i treba.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mina

05.01.2023 10:27

Ako se ne trudi valjda ti je jasno da joj nije stalo do tebe, i da se ona bavi onim cime se bavi i nece odatle izaci, uvek ces se stideti, lepo si rekao, ali nista to ne vredi kada i sada popustas jednoj takvoj i vracas se a ona i dalje radi sta hoce Marko.

lp

05.01.2023 12:02

Momce..koga ti interesujes i sa kim si bio.Sutra je Badnji dan,pomoli se Bogu i budi covek...ta slinava prica je proslost 90 tih.