SKANDAL! Marko Osmakčić izbacio Natašu Šaviju iz stana zbog Viki Mitrović?!
Foto: Alo ilustracija

Nedavno je odjeknula vest da su Marko Osmakčić i starleta Nataša Savija u vezi, a sada Rijaliti saznaje da ju je on izbacio iz stana i to zbog njegova bivše devojke Viktorije Mitrović.

SKANDAL! Marko Osmakčić izbacio Natašu Šaviju iz stana zbog Viki Mitrović?!

Printscreen

 

U medijima se pojavila vest da je Osmakčić nakon raskida sa Mitrovićkom uplovio u romansu sa starletom Natašom, što je sve iznenadilo. Dosta se spekulisalo da im je veza ozbiljna, a onda se preko noći sve promenilo. Kako govori izvor za Rijaliti, koji je dobro obavešten o celoj situaciji, Osmakčić da bi dokazao Viktoriji da je i dalje voli, morao je da izbaci Šaviju iz stana usred noći.

- Ono što znam jeste da su se Viki i Marko sve vreme čuli nakon raskida, jer oni imaju taj neki toksičan odnos, šta ja znam. Kad je došla priča sa Šavijom, Viki je odlepila, bukvalno je htela da napravi skandal, jer ona ne da nikome da dođe do Marka, jer je on nje i to je tako. Kad je Šavija bila kod njega u stanu, dok je iznajmljivao, dok je bio u Srbiji, Viktorija je za to saznala i poslala mu poruku da je izbaci iz stana. On nesrećnik to i uradio, da bi joj dokazao da je i dalje voli – govori izvor za Republiku.

Niko od pomenutih aktera se još uvek nije oglasio po pitanju ovog navodnog skandala. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading