BILAL ME VIŠE NE INTERESUJE Maja Marinković otkrila da je Car krišom gleda
Foto: Printscreen

Maja Marinković, rijaliti učesnica prokomentarisala je njene odnose sa Carem i Bilalom, pa otkrila da Filip i dalje gaji neke simpatije prema njoj.

Naime, Car krišom van kamera šalje Maji signale, dok je on prisan sa Aleksandrom Nikolić, koja je prevarila svog dečka Dejana Dragojevića u "Zadruzi 6".

BILAL ME VIŠE NE INTERESUJE Maja Marinković otkrila da je Car krišom gleda

 

 

- Poštovanje gledaocima, poštujem mišljenje ali imam svoj stav. Ne može meni niko da utuvi ništa u glavu , osim onoga što ja vidim svojim očima. Više verujem svojim očima nego svojim rečima. Nikoga po kući ne uhodim - priznala je Maja.

- To što je nekome draže da ima najbrutalniju svađu nego intiman čin sa dragom osobom, to je njegova stvar. Vi mene poznajete godinama, ja radim ovde šta ja hoću - dodala je Marinkovićeva.

Gledaoci tvrde kako je Bilal imao jaču emociju prema njoj nego Car, pa je Maja to demantovala.

Maja se takođe dotakla i odnosa sa Bilalom Brajlovićem, sa kojim je završila odnos onog trenutka kada je on napustio rijaliti.

- Što se tiče Bilala, ako me je toliko voleo, ne znam kako je mogao da izvrši čin preljube. Jeste postojala strast i zaljubljenost između nas dvoje, imao je emocije prema meni ali više me ta priča ne interesuje. Ne želim da se vraćam na stare grane - priznala je Maja.

SANJA GRUJIĆ JECA I GUŠI SE U SUZAMA Maja Marinković joj ZAGORČAVA ŽIVOT, jezive scene u Zadruzi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading