"VIŠE UŽIVA U SVAĐI SA MNOM, NEGO U SE*SU SA NJOM" Maja brutalno ponizila Aleks, pa otkrila: CAR JE LJUBOMORAN NA BILALA!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom odgovaranja na pitanja gledalaca, Aleksandra Nikolić i Filip Car ušli su u novi sukob.

-Ako se Bilal vrati da li ćeš pokušati da ga pridobiješ ili ćeš juriti Cara do Duvara?- glasilo je pitanje za Maju.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Treba da se vrati jer se borio za sebe, po mom mišljenju je najinteresantniji i najinteligentniji od svih novih. Pružio je dosta zanimljivsti i ima svoje mesto. Nema potrebe da se naš odnos obnavlja jer nije bio zdrav, prevara je načinjena. Sa moje strane to sa Filipom prkeo čega on ne bi prešao, kao što sam i ja sebe lagala da sam mogla da pređem prkeo nečega. Volim kad se osećam slobodno i niko mi ništa ne brani. Svideo mi se iskreno, ali volim kad pravim cirkus, ostanem psolednja i imam slobodu. On je mlad dečko, popularnost, biće devojaka. Ne završava se svet sa Majom Marinković - rekla je Maja.

-Stavljaš akcenat da smo prošli svašta, možda u drugarstvu, a u vezi smo bili kratko. Ti si sa Janjušem prošla mnogo. Više na mene stavljaš akcenat ljubavi. Bili smo dva put apo pet dana zajedno - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Jao pa ja sam kosmičku ljubav razorila. Ljubomoran je kad spomenem svog muža, on je moj rijaliti muž, a on bivši dečko. U čemu je razlika gradonačelnice i njegovih bivših, on je me ne uzeo za primer. Maja nije glupača, ima stav i voli sebe. Maja umesto Filipa Cara napravi Filipa Višnjića. Ne ćutim, trpim, šaljem Anitu već napravim skandal - rekla je Maja.

-Slala si me - rekla je Anita.

-Nisam čiviluk, ofingger i otirač koji klima glavom, ne. Radim šta hoću. Ispala sam loša prema Bilalu - rekla je Maja.

-Zna se kako ja funkcionišem i kako radim neke stvari, znaju oni koji su gledali moj intervju kod Darka. Znaju gledaoci, nije mi bitno šta ovde misle - rekla je Aleks.

-Njemu je svađa sa mnom jača nego bilo koji se*s - rekla je Maja.

-Sedi molim te - rekao je Car Aleks i ona je otišla.

"NISAM PRESTAO DA VOLIM ANU" Nakon što je prevario u rijalitiju, ZVEZDAN PRIZNAO EMOCIJE PREMA BIVŠOJ ŽENI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading