"TI SI IZJE*ANA I ODJE*ANA" Sanja i Anita zaratile, TAKMIČE SE KOJA SE VIŠE PONIŽAVA U VEZI
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sanja Grujić i Anita Stanojlović ušle su u žestok sukob.

-Kažeš Aniti da ima se*s, a nije u vezi, a ti si prošle godine imala se*s na jednu noć, dečko t eviše nije ni pogledao. Šta je sad gore, imaš li pravo da sudiš?- glasilo je pitanje za Sanju.

-Iz svojih grešaka mogu da pomognem nekome da ne pravi iste. Imam pravo, ali se nisma ponižavala i trčala, razlika je evidentna. Ne može da s eporedi, jeste poražavajuće to moje, ali sasvim druge i gore komentare mogu na nju da dam - rekla je Sanja.

Ja sam se*s imala i imam ga i dalje, a ona je iz*ebana i od*ebana - rekla je Anita.

Sa Bilalom se žvalavila, sa Zolom bila i imala se*s, a onda je sad sa Markom - rekla je Sanja.

Imala bih se*s bez emocija i to nije ružno, ružno je da s efejkiraju emocije. Imamo potrebe - rekla je Matora.

Mene moj Marko nije uvredio i rekao da od mene može da navuče neku bolest - rekla je Anita.

Sposobna je da tri meseca bude zaljubljena u jednu osobu, pravi ljubomorne scene drugoj osobi i onda ima se*s sa Markom, a da se ne ljube. Ponižava s edo te mere da nema dalje - rekla je Sanja.

Aniti uvek kažem da ne treba da trči za Markom, međutim u zadnjih desetak dana vidim da se i sa njegove strane enšto dešava. Vidim da je grli, poljubi, hoće da joj donese i prinese. Ona se ponižavala, ali više se ne ponižava. Marko samo čeka klipove da dobije potvrdu od svojih. Marak ste idealizovali jer je Stanijin bivši i svi su ga tako znali - rekla je Anđela.,

"NISAM HTEO DA IZBODEM ANĐELU, NEGO SEBE" Nakon što je robijao zbog ubistva čoveka, Zvezdan otkrio jezivi plan :ZADRUGARI PRESTRAŠENI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading