SANJA GRUJIĆ DONELA ŠOKANTNU ODLUKU Kraj je sa Markom Stefanovićem, sve se menja i više ništa neće biti isto!
Foto: Printscreen

Sanja Grujić i Marko Stefanović bili su sledeći gosti u radio-emisiji "Amnezija", koju vode i uređuju Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša. Oni su na samom početku progovorili o svom turbuentnom odnosu i problemima koje imaju.

- Mi ni nemamo problem, to su neke gluposti, vezane za njenu prošlost o kojoj se priča u "Zadruzi". Imamo neke nesuglasice oko toga, smara me to više i da pričam.Prešli smo preko svega, to su neke gluposti i shvatili smo da ne treba da se svađamo oko toga - rekao je Marko.

SANJA GRUJIĆ DONELA ŠOKANTNU ODLUKU Kraj je sa Markom Stefanovićem, sve se menja i više ništa neće biti isto!

undefined

 

- Meni je Zorica objavila rat, ja rat ne prekidan kad neko drugi hoće, nego kad ja mislim - dodala je Sanja.

- Naša svađa je bila jer sam se izvinio Zorici, jer je shvatila da joj radim iza leđa - rekao je Marko.

- Ja se nisam naljutila zbog toga, nego jer je rekao da ga ja svađam sa pola kuće. Mi nemo samo svađe vezane za mene, nego se ovde primećuju neki pogledi sa Markove strane, Ana Spasojević, Maja, Anđela. Ja nisam poslala jastuk sama sebi, nego je to stiglo. Ako Marko obraća pažnju za nešto što se idrekne za mene, imam pravo ja da obratim pažnju na ono što se izrekne za njega - pričala je Sanja.

- Ovde ste 24 časa zajedno, zamisli da sutra ode kući, ti čuješ nešto. Kako bi tebi bilo da čuješ nešto? - pitao je Miljan.

SANJA GRUJIĆ DONELA ŠOKANTNU ODLUKU Kraj je sa Markom Stefanovićem, sve se menja i više ništa neće biti isto!

 

Printscreen Zadruga

- Ja verujem u ono kako se on ophodi prema meni i u ono što vidim svojim očima. Njega ne treba da poremeti ono što je bilo pre godinu dana, tri meseca ili ako se izmišlja nešto istinito ili neistinito. Ako njega pogađa nešto što je bilo pre njega, opravdano je da mene može da pogađa nešto što se događa u toku trajanja naše veze. Ja sam od juče odlučila da ne stvaram tenziju i da ne pravim nikakav problem, ne obazirem se ni na šta, čak i kad me nešto pogodi da se samo nasmejem. Kakvo će Markovo ponašanje biti i da li ćče znati da poštuje, to ću da vidim, ako ne, svako na svoju stranu - nastavila je Grujićeva.

- Želje i čestitke da čujemo - rekao je Vračević.

- Meni je želja da što pre izađem i nastavim svoj život - odgovorila je Sanja.

- Sa Markom ili bez? - pitao je Miljan.

- To ćemo da vidimo, sve je promenljivo - poručila je Sanja.

TRESE SE ZADRUGA Šauer opsovao Palčicu, ona nasrnula na njega, urla na sav glas, DRAMA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading