"NEKO KO NEĆE KO PI*KICA OTIĆI" Oglasila se žena Zvezdana Slavnića, ON JE NAJAVIO DA ĆE JE JAVNO OSTAVITI,A  ONA MU PORUČUJE OVO
Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić otvorio je dušu Anđeli Đuričić i priznao da će večeras na Igri istine konačno javno progovoriti o svojim osećanjima prema njoj i poručiti da ne namerava da se zaustavi, kao i to da napolju "nema šta da me čeka". 

Ana je danima unazad svoje utiske, stavove i osećanja delila sa gledaocima "Zadruge" na Instagramu, i to na Slavnićevom profilu, koji je sama otvorila, a posle pojedinih kritika da "napolju igra rijaliti" komunikaciju je nastavila na svom ličnom nalogu.

 Ni tamo ne krije koliko je razočarana zbog toga što putem malih ekrana gleda svog muža koji se zaljubio u drugu, znatno mlađu ženu.

Instagram

 

-U životu vam samo treba neko ko neće otići kao pi*ka kada je teško i ništa više od toga, verujte mi - samo je jedan od citata koji je podelila Ana, a koji se, smatraju pratioci na mrežama, odnosi na njenog supruga Zvezdana.

-Ne ideš punim srcem na praznog čoveka, to nikako - glasi citat koji je podelila Ana, a šta će Zvezdan večeras priznati na Igri istine, ostaje da vidimo.

"NEMA ŠTA DA ME ČEKA" Zvezdan najavio da će javno ostaviti ženu: U TEBI SAM VIDEO ISTO ŠTO I U NJOJ!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading