KULIĆKA POD CRNOM MAGIJOM? Marija tajno išla kod vračare da spase Miljanu: Odnela joj dva katanca i njegovu sliku...
Printscreen

Marija Kulić u subotu uveče hitno je izašla iz Zadruge jer je pozlilo njenom suprugu Siniši. Kako prenosi Star, kada se uverila da je Siniši bolje i da dobro reaguje na novu terapiju, ona je u povratku svratila u jedno selo pored Niša kod čuvene vračare kod koje je išla nekoliko puta do sada kako bi spasla Miljanu od Zole.

KULIĆKA POD CRNOM MAGIJOM? Marija tajno išla kod vračare da spase Miljanu: Odnela joj dva katanca i njegovu sliku...

Printscreen

 

Sada joj je odnela Zolinu sliku i dva mala katanca kako joj je vračara tražila da bi obavila ritual "vezivanja".

- Ta vračara je pre godinu dana rekla Mariji da je Miljana pod crnom magijom koju su tada pokušale da skinu. Međutim, rekla joj je da joj treba i slika Zole kako bi nad njim izvršila ritual. Kako Marija tada kod sebe nije imala njegovu sliku, sada se setila svega toga i zato je otišla kod nje. Vidi da Miljana nije dobro i da bi ona bila i sa Zolom, i sa Bebicom. Zato je sada iskoristila celu situaciju sa Sinišom da poseti tu vračaru i odnese joj Zolinu sliku i dva mala katanca. Zadržala se nekih 45 minuta. Nad Zolinom slikom vezala je katanac kako bi ga sklonila od Miljane, a drugi je vezala nad papirom na kom je bilo Miljanino ime ispisano kako bi i njoj presekla emocije. Vračara joj je dala i amajliju koju treba da stavi Miljani ispod jastuka na kom spava-ispričao je izvor blizak Mariji iz Niša.

- Marija nema u planu da kaže Miljani gde je išla, samo se nada da je ovog puta uspela i da će je odvojiti od Zole koga ne može da smisli - dodao je izvor.

NE MOŽE DA SAKRIJE TUGU Prvo televizijsko obraćanje Ane Nikolić povodom smrti Milana Radulovića Laće

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading