CAR MRZI DEJANA Miljana iznela šok tvrdnje o Filipovoj mračnoj strani, Dragojeviću tek sledi pakao
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić iznela je niz tvrdnji o ljubavnom trouglu Aleksandri NikolićFilipu Caru i Dejanu Dragojeviću.

Naime, Kulićeva nije krila da ima osećaj kao da Filip mrzi Dragojevića, te da zbog toga želi iz godine u godinu da mu nanese bol.

Printscreen

 

- U kući su glavna tema Aleks, Filip i Milica. Ja sam znala odmah da veza Aleksnadre i Dejana nije veza, tj. veza je zarad rijaltija. Ja sam se celo leto čula sa Aleks i razgovarale na video poziv i nije mi delovala srećno. Hoće mami da pomogne za stan, hoće da kupi ovo ili ono, ja da sam joj momak, pobednik "Zadruge", dao bih joj novac. Samim tim što ulazi sama, meni je bilo jasno. Daleko od očiju, daleko od srca. Otkud ona zna šta on radi napolju? Sama je rekla da Dejan nije osoba na koju može da se osloni. Uopšte ga ne žalim u ovoj situaciji. Ja znam da su se oni dogovorili da igraju igru sa Filipom Carem. Tada mi ga je bilo žao, jer je ceo život i mladost dao za tu osobu, a za priču sa Aleksandrom mi ga nije žao. Devojke poput Aleksandre nisu njegov tip, znao je sve o njoj i njenoj prošlosti. Sigurno je nije prihvatio, ni on, a ni njegova porodica sa takvom prošlosti. Ona mu je bila oslonac da krene dalje, pobedio je. Filip Car kao da mrzi Dejana i iskreno da ti kažem, po mom mišljenju nije zaljubljen u Aleksandru. Hteo je da pokaže da je tata-mata, da naparavi bum. Mislim da je Bilal hteo da preotme Dejanu devojku, čokoladice su znak. Isto tako joj se Filip dopao, svakoj devojci se sviđa, ali svaka devojka zna šta može da očekuje od njega. Bolje sprečiti nego lečiti, a on je otkrio njeno pravo lice. Između dva zla, Dalile i Aleksandre, izabrala je manje. Prećutno je i na silu prihvatila, a u dubini duše nije. Nije mi ga žao, na vreme se rešio. Inteligentan je, sposoban i kvalitetan momak, ja bih prva bila sa njim - počela je Miljana, pa je dodala:

ONA SE VEĆ PRIPREMILA ZA RASKID Aleks radila Dejanu iza leđa, pa sakrila od njega 10.000 evra dobijenih od fanova, ovako je on reagovao

Komentari (0)

Loading