ALEKS JE ZATUCANA! Pevačica ne prestaje da urniše Dejanovu bivšu: IMA PILEĆI MOZAK
Foto: Alo/ilustracija

Vesna Vukelić Vendi ponovo je reagovala na ponašanje Aleksandre Nikolić, koju je pre nekoliko dana isprozivala zbog toga što je javno prevarila Dejana Dragojevića i smuvala se s Filipom Carem u rijalitiju "Zadruga". Ovaj put zasmetao joj je razgovor Aleks i Filipa u kojem je ona komentarisala to da je Dragojević promenio veru dok je bio sa Dalilom u braku.

ALEKS JE ZATUCANA! Pevačica ne prestaje da urniše Dejanovu bivšu: IMA PILEĆI MOZAK

Foto: Dejan Briza

 

- Duhovno i duševno zatucana Aleks pokušava iz svog pilećeg mozga da dezavuiše Dejana. Ogromna je opasnost kada nekome date da drži volan, a on ima mozak kolibrija, takav će vas havarisati na prvoj krivini. U pokradenom autobusu u kome su se našli svi Dragojevići na čelu sa Dejanom i njihovim bivšim devojkama upravlja je Aleks sa kolibri mozgom. Mislila je da će je slepo gledati svi po ulasku u Zadrugui, ali se ona havarisala i slupala kao Šumaher na prvoj krivini. Filip Car, kao bič Božji, bio je ta krivina na kojoj se ona obesmilila po ko zna koji put. Vratio ju je kokošinjac iz kojeg je umislila da je pobegla. Nezadovljna kratkom prevarom, Aleks sad vadi nož na Dejana objašnjavajući da je on izdajnik svoje vere - kaže Vendi za Kurir i nastavlja.

ALEKS JE ZATUCANA! Pevačica ne prestaje da urniše Dejanovu bivšu: IMA PILEĆI MOZAK

Printscreen Zadruga

 

- Dejan nije kršten, tako da nije ni izdao krštenje kao čin. On je samo Srbin, a Srbin muslimanske veroispovesti je bio i Meša Selimović. Zašto ga nisu krstili roditelji, to ne želim da otvaram. Dokle ide sunovrat žene sa kolibri mozgom, Aleks Nikolić, postoje tragikomično. Sve ono što majke i njihove ćerke nisu naučili i, očigledno ne mogu, ispraviće Car i tu će im biti kraj. Ta demonska drskost po kojoj se okrivljuje Dejan što je Aleks pustio da uđe u rijaliti ili što je išao u džamiju, besmisleno je dalje komentarisati - zaključila je ona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading