PLAVA KRV Rijaliti kruna ili kruna na rijalitiju?
Foto: Printscreen/instagram

Rijaliti program i njegovi učesnici definitivno su ušli u sve pore društvenog i javnog života. Konstantno su na televiziji i u novinama, rade reklamne kampanje, a na društvenim mrežama se hvale načinom kojim žive.

Poslednja objava rijaliti učesnice i starlete Aleksandre Subotić oduševila je, ali i šokirala domaću javnost i dokazala da je sve moguće, a da se vreme čiji smo svedoci najbolje može definisati terminima postmoderna i nadrealno.

Drugačije se ne može opisati fotografija na kojoj Sandra i njen nevenčani suprug Peca Raspopović poziraju sa prestolonaslednikom Aleksandrom Karađorđevićem i princezom Katarinom.

Subotićeva se pohvalila selfi fotografijom sa beogradskog aerodroma na kome je srela Karađorđeviće dok su se oni vraćali iz Grčke, a ona sa partnerom putovala u tu zemlju.

Ispod fotografije koja je izazvala pravu pometnju na Tviteru starleta je ostavila komentar koji prenosimo u originalu jer je odličan za analizu i „rasvetljavanje“ ovog aristokratskog slučaja.

PLAVA KRV Rijaliti kruna ili kruna na rijalitiju?

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ova slika definitivno zaslužuje da završi na moj Instagram profilu. Moj suprug i ja u društvu Srpskog Prestolonaslednika Aleksandra Karadjordjevića i njegove supruge Princeze Katarine Karadjordjević. Moram podeliti s vama da sam bila iznenadjena koliko su naši PRINC i PRINCEZA prizemni i ljubazni ljudi - uživali smo boravići u njihovom društvu“, glasi objava Subotićeve.

Ono što je vidljivo golim okom je Aleksandrina gotovo funkcionalna nepismenost. Pored toga što ne zna kako se piše slovo „đ“, ona ne zna upotrebu ni velikog ni malog slova, padeži joj takođe nisu jača strana kao ni glagolski oblici. Vreme od svega nekoliko minuta koje su proveli s njima ostavilo je na Aleksandru takav utisak da je odmah progovorila jezikom prestolonaslednika Aleksandra, jer ovo što je napisala prilikom prvog čitanja razumeo bi samo on i niko više. Mi smo morali da angažujemo i lektore.

Dok je većina skandalizovana činjenicom da je par Subotić-Raspopović pozirao sa Karađorđevićima, nama je ovaj skup sasvim u redu jer u svojim lozama i jedni i drugi imaju Karađorđa. Što bi rekla jedna pesma „Iste nam je boje krv, boja kože, isti košmari...“.

I dok Karađorđevići sigurno ne znaju s kime su se fotografisali, mi smo ipak zadovoljni što Subotićeva poznaje osnove nacionalne istorije.

Fali samo Maja Marinković

Pomenuta fotografija izazvala je pometnju na društvenim mrežama i portalima, a najduhovitiji u komentarisanju i analizi bili su tviteraši.

PLAVA KRV Rijaliti kruna ili kruna na rijalitiju?

Printscreen

 

Dok su se jedni sablažnjavali, najveći broj njih se složio da na ovoj objavi, kako bi utisak bio kompletan, fali samo starleta i Sandrina suparnica Maja Marinković.

MARINAU SUZAMA Zadrugarka ne može da dođe sebi nakon što su je optužili da je zaljubljena u Bojana, on spomenula svog muža

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading