TI SI JE*** NA VIOLINI Zorica Marković urnisla Milicu Veselinović: Filipe gde su ti oči?
Pink printskrin

Popularna pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković, donela je odluku da veliki budžet dodeli kontraverznom zadrugaru Filipu Caru, te je tom prilikom žestoko potkačila Milicu Veselinović.

Naime, ona je otkrila da popularni učesnik nije dasa kada može da bude intiman sa osobom kao što je njegova devojka koja je pokazala svoje pravo lice van rijalitija. 

TI SI JE*** NA VIOLINI Zorica Marković urnisla Milicu Veselinović: Filipe gde su ti oči?

Printscreen

 

- Ti si je**č na violini. Da si mi na oko ispao, ja ću ti reći kada grešiš, a sada grešiš. Nisi ispao fer što si devojku sa kojom imaš sada se*s, a sa drugom spavaš u izolaciji. Ova mala je mene pljunula, pljuvačka se briše, a obraz si Milice odavno izgubila. Pogrešio si jer si za nju rekao neke stvari spolja, čuli se, ona je lažov i folirant. Prešao si preko inata, nogica i Marko. Moje mišljenje je da Aleksandra ti nije verovala, nije tačno da ne možeš da podneseš neki teret. Nisi trebao ni za ruku da je uhvatiš, pogotovo u izolaciji. Ja vas nisam poslala da bi ste se spojili, ali, tvojim dolaskom ovde, ja sam prvo mislila da ćete ti i Maja imati problem, a Aleksandra mi nije bila ni u snovima. Prvi, drugi, treći dan počeli ste sve više i više da se družite, ona ima dečka napolju, a dodirivali ste se. Ona se izrazila da nema emocije prema Dejanu. Imaš ovo, kr**i, prazni ja*a. Evo ti veliki budžet mimo ovoga - rekla je Zorica Marković.

ŽUSTRA SVAĐA Zorica Marković udarila na Bojanića, Mikica besan

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading