ŽUSTRA SVAĐA Zorica Marković udarila na Bojanića, Mikica besan
Pink printskrin

U toku je raspodela nedeljnih honorara, pa je pevačica Zorice Marković prvi mali budžet dala je Mikici Bojaniću, pa su ušli u raspravu, pa je došlo i do žustre svađe.

Naime, popularna zadrugarka je isprozivala sina Miloša Bojanića, pa se dotakla medijskog rata koje je imala sa njegovim ocem. 

ŽUSTRA SVAĐA Zorica Marković udarila na Bojanića, Mikica besan

Printscreen

 

- Mikice, fikus je lepo drvo, ništa protiv tebe nemam. Ti si iz uspešne porodice, htela sam da te pokrenem sa garniture. Što smo se koškali po novinama, to je naša stvar. Sa tobom mogu da se družim u kafani, simpatičan si. Zasmetaju nam neke reči koje kažemo jedno drzoricugom, ali nemam ništa protiv tebe. Rekao si da sam kvarna, znam da to misliš kao i mnogi... - rekla je Zorica Marković, pa mu dala mali budžet. 

ŽUSTRA SVAĐA Zorica Marković udarila na Bojanića, Mikica besan

Printscreen

 

- Ja spavam u pabu, sam sam za sebe! Ono što sam ti zamerio... nisam udario na tebe, jer imam nešto protiv tebe... posumnjao sam na Uroša i na tebe, gde si skočila. Ništa ružno ti nisam rekao, govorila si da nemaš protiv mene ništa i daš mi mali budže i kažeš da sam seljak. Ponizila si me, a rekao sam ti samo jednu reč koja te je povredila. Što se tiče spoljnog sveta, sećam se sa Bobanom kada si bila... znam da voliš kafanu kao i ja... nikada u mojoj kući od strane Dragica i Miloša nešto loše. Rekao sam ti družio sam se sa mnogim ljudima, koji te znaju. Kakva si prema meni takav sam prema tebi. Ovaj prostor utiče na mene kako utiče, nisi me nešto gotivila - rekao je Mikica Bojanić.

- I ovde i napolju mislim isto - dobacila je Zorica.

- Imam neke informacije, ali ih ne bi izneo - kazao je Mikica.

- Pričate istu priču od početka, slušam šta pričate sve isto. Na svakoj podeli isto pričate, idete na muzičare, na violiniste, malo mi je dosadno. Bio bi veći šmeker da si uzeo budžet i seo - rekao je Ivan.

PREKID PROGRAMA NA PINKU ZBOG TUČE Obezbeđenje hitno uletelo, nisu mogli da ih razdvoje 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading