MORAĆE DA PLATI 50.000 EVRA Prvo oglašavanje Uroša Ćertića nakon diskvalifikacije, razvezao jezik, pa otkrio ono što je mnoge zanimalo (FOTO)
E stock

Uroš Ćertić sinoć je diskvalifikovan iz "Zadruge 6" nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on se sada prvi put oglasio za javnost nakon napuštanja velelepnog imanja.

Naime, Veliki šef u pismu je obavestio zadrugare i publiku da Ćertić više nije deo rijalitija:

-Zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Uroš Ćertić zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovan i da će televizija Pink pokrenuti tužbu i od njega potraživati 50.000 eura - pročitala je Dušica Jakovljević.

Ćertić se obratio mnogobrojnim fanovima putem svog Instagram profila prvi put nakon diskvalifikacije, pa objasnio ono što je zanimalo mnoge:

Printscreen

 

- Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim na video pozivu jer živi negde blizu grada gde sam ja živeo 18 godina. Sutra ćeš konačno saznati da si ti moja simpatija. Hvala celoj imperiji Pink. PFI-u i Zadruzi 6. Bilo je lepo. Veni vidi vici - napisao je Ćertić u prvom oglašavanju.

HIT Filip Car ozvaničio vezu sa Milicom Veselinović, a onda završio sa Aleks Nikolić

Komentari (1)

Loading
Starleta

12.12.2022 08:12

Poremeceni umobolnik...,simpatija kad sazna da je "srecnica",ako ima gram mozga pobecice na Mars od blama, da sa takvim ima bilo kakvu komunikaciju,samo Laza za kretene...