GORI BELA KUĆA Car optužio Ivana da je zaljubljen u Aleks, on mu oštro odbrusio
Printscreen

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Filip Car pokrenuo je temu da je Ivan Marinković možda zaljubljen u Aleksandru Nikolić, kako je ona to tvrdila. Na kraju je došlo do rasprave.

- Nešto su imali sigurno, nisu bili u čvrstoj stabilnoj vezi. Nije to meni toliko bitno, koliko sam hteo da napravim komparaciju između mene i Milice. Što se tiče radia, ne odlučujem ja, a vodio sam ga 2 godine. Zarad naroda sam rekao da bi voleo ponovo da ga vodim. I da ga vodim sa Ivanom. što da ne. Više volim kada me komentarišu ljudi koji imaju šta da kažu, na kvalitetan način. Meni su nedokučive Ivanove reakcije, ona sumnja da Ivan oseeća nešto prema njoj - kazao je Car.

Printscreen

 

- Našalila sam se za to, ali mislim da se družio sa mnom radi glasača - rekla je Aleks.

- Ti si meni prva to rekla - rekao je Car.

- Rekla sam da je čudno jer ste vi potencirali na tome, kazala sam da se radi glasača druži sa mnom - dodala je Aleks.

- Ne mislim da je zaljubljen, ne mogu još izneti mišljenje o tome. Zato mi je bilo neobično, jer se Ivan oprao preko moje i njegove situacije. Neki pričao da se Ivan nije osećao dobro već dva dana, možda zbog nje, mnoge stvari su se šuškale. Prvi koja mi je to spomenula za Ivana bila je Aleksandra - rekao je Car.

- Nije mi normalno da sam ja ljut na drugaricu jer je našla dečka. Od da je nešto znao napravio je nešto od svog života - dodao je Miljan.

ONE SU ISTE Ivan otkrio koja devojka je Careva ciljna grupa

Komentari (0)

Loading