NE ZNAM KAKO SE NIJE BORIO Miljana Kulić razočarana u Dejana Dragojevića, haos se nastavlja
Printscreen

Miljana Kulić komentarisala je odnos Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Nakon nje i Jovana Tomić Matora je dala svoj sud.

- Ovo me zaista ne interesuje, svi su znali kakava je. Žao mi je Aleksandre, znam da je zaljubljena u Filipa. Sve bi htele da budu sa njim i Maja i Milica i sve. Sa Aleksandrom ću da pričam o svemu, a ovo što se dešava, zadruga dugo traje. Verovala sam u njih, meni je Dejana žao, ne znam kako se nije borio za nju. Imali su dovoljno para i da kupe stan i da otvore nešto. A poslao ju je ovde, a nisi sa njom toliko dugo 10 meseci, jer daleko od očiju daleko od srca. Bez obzira što je bio pobednik, smatram da je on gledao samo sebe, zato se doveo ovde u ovu situaciju - rekla je Miljana.

NE ZNAM KAKO SE NIJE BORIO Miljana Kulić razočarana u Dejana Dragojevića, haos se nastavlja

Printscreen

 

- Aleksandra, Milica i Maja imaju iskrenu emociju, nijedna ga ne gleda kao temu. Milica se malo uspavala, treba da se probudi, mislim da je iz inata radila ono sa Markom, zbog Cara i Aleks. Sklanja se od Marka, kada je on tu. Do kraja će biti sa svakom ovde - rekla je Miljana.

- Uopšte mi nije nenormalno što se ovo desilo, samo je prebrzo bilo. Sad se sve meri, jako su oprezni. Aleks vuče mnogo pitanja, sa suzama u očima mi je rekla što se tiče kartice je došla sebi. Ne preispituje sebe za odluku, ali nije ispravno. Nosiće taj teret, jer će joj biti neobično kada ga sretne. Videla sam da nešto ne štima, razumem da hoće da zaradi novac, ali svaki odnos vuče drugi. Mislim da su nesigurni, za mene su u vezi. Filip je kratko bio napolju, zavarao je svoj mozak da je napunio baterije. Ali on je srčan, ne gleda on kako će to da se prezentuje napolju. Koliko god ima želju uradiće onako kako ga vuče - kazala je Matora.

- Sviđa mi se kod njega što priznaje sve i svega je svestan, on srlja, takav je. Jako su napeti, pogotovo Aleks, drugačija mi je. Budem i surova prema njoj - kazala je Matora.

- Ona je top prošla. One znaju sve na čemu su sa Carem - dobacio je Miki.

HITNA DISKVALIFIKACIJA Ovaj zadrugar će biti tužen za ogromnu sumu novca, skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading