NEĆU DA MI DEVOJKE PUNE EGO Filip Car progovorio o Milici Veselinović: Meni dokazuje da i od nje treba pobeći
Printscreen

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Filip Car govorio je o Milici Veselinović

- Je li nisi precizirao odnos sa njom, zato što sumnjaš da joj se sviđa Marko? Da li misliš da se sve vreme ponižava zbog tebe, da će to da urodi plodom, da budete zajedno? - upitala je novinarka.

NEĆU DA MI DEVOJKE PUNE EGO Filip Car progovorio o Milici Veselinović: Meni dokazuje da i od nje treba pobeći

Printscreen

 

- Kod Milice mi je sve 50-50. Htela je napolju da se vidimo tajno, želja joj je bila za našim kontaktom. Ovde joj se rodila neka želja, vidim da želi da mi dokaže neke stvari, obećavanjima i ne znam čime sve. Ali ne verujem joj, ne verujem ni sebi - rekao je Car.

- Delovalo je kao da si dao šansu Milici, a da si odustao zbog Marka? - rekla je voditeljka.

- Ima i tu istine, neobično je da priča neke stvari a radi totalno suprotno. Možda ta emocija nije totalno splasnula, možda je to sa njene strane sve stalo, ali joj je i dalje simpatičan. To je jedan od razloga što smo se razišli. Najviše je uticalo moje zbližavanje sa Aleks. Nisam ja nešto bilo ludilo zainteresovan, ali probao bi zašto da ne. Bili bi u šemi nekoj sigurno, pa bi videli gde bi to išlo. Meni dokazuje iz dana u dan da i od nje treba pobeći, možda nije karakter, jer pokazuje mi nešto drugo. Nije mi do toga da isprobavam razne ljubavne odnose. Ništa ja ne tvrdim više, mogu pričati o trenutnim osećajima. Lagana neka priča, nisam pogubljen - rekao je Car, pa dodao:

JA SAM SE SA TOBOM IGRAO Filip Car i Maja Marinković u ratu: Tebi nije ovo zanimljivo jer je Aleksandra pala na prvu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading