ŠOKANTAN KRAJ Milica Veselinović na stubu srama zbog raskola Filipa i Aleks
Printscreen

Danas je voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Maja Marinković i Nenad Macanović Bebica "pljuju" po Milici Veselinović.

Milica je dobila reč.

ŠOKANTAN KRAJ Milica Veselinović na stubu srama zbog raskola Filipa i Aleks

Printscreen

 

- Bebica je promenio odnos prema meni, ali nisam znala da ima takvo mišljenje o meni. Ne zanima me što sam zlo, ne samo njegovo mišljenje, nego mišljenje generalno većine u kući - rekla je Milica.

- Kako se ispostavilo da je legao preko tebe - pitala je Ivana.

- Nije legao preko nje - rekao je Bebica.

- Ne mogu neke stvari da se pričaju, pogotovo ne o meni. Boli me ku**c za Bebicu. Sa mnom niko nije legao da spava, samo se bacio na mene. Čak, da meni nisu ljudi jutros prišli, ne bih pričala o tome - rekla je Milica.

- Što si to ispričala - pitala je Ivana.

- Jutros kada sam se probudila, pitala me je Sanja, kaže priča se po kući. Ja sam rekla da ne volim, da nije potegnuto od drugih, ne bi krenulo to od mene - rekla je Milica.

- Ja sam jeo tu, Maja je sedela sa mnom. Maja je prokomentarisala da Milica ima zao pogled. Rekao sam da nije uopšte legao preko njega, nego je sedeo na ćošku - rekao je Bebica.

- Moja stvar je gde ću, s kim ću i kako da se ponižavam - urlala je Milica.

ŠOKANTAN KRAJ Milica Veselinović na stubu srama zbog raskola Filipa i Aleks

Printscreen

 

- Pre svega, Milica je u nekim teorijama. Ne postoji ovde nikakvo vreme, puštaju nam se klipovi ono šta se događa. Bez obzira da li je on legao preko nje ili nije, ja sam rekla da ne želim da budem deo toga. Filip zna sa mnom na čemu je, ali ja nisam za neke stvari i mislim da je bolje da se sklonim na vreme. Meni ne trebaju mlakonje u životu, meni treba nešto što je čvrsto. Ja sam jaka i mogu da iznesem sve. Moja dela govore o meni, stojim iza svega toga. On može da radi šta god poželi, ne zanima me sa kim će da bude. Neću se svađati sa njim, neću histerisati, apsolutno ne. Evo vidite, smeju se. Da li je kukavica? Govori on sam o sebi - rekla je Aleks.

- Nisam ja legao preko nje u ljubavnom smislu, kao što sam i preko Bebice, tako sam i preko Milice. Dao sam sebi slobodu, eto ti, ona je imala to nešto što je trebala da rešava. Bolje sprečiti nego lečiti - rekao je Car.

- Vidiš kako on priča, onda dođe legne i kao hoće da priča sa mnom. Pričaj ono što misliš. Ti si pi**a, zato što me poljubiš, a ovde nećeš. Ja sam Aleksandra Nikolić sama za sebe, postojala sam i pre Filipa i pre Dejana - rekla je Aleks.

- Nisam spreman - rekao je Car.

- Nije mi bio cilj i ni plan. Zvone mi ja*a šta će narod da misli. Zna isto da smo svaki dan pričali i razgovarali, da ne trebamo da imamo kontakt. Samo zbog nas dvoje. Jako teško funkcionišem u vezi u rijalitiju, ne mogu ja kao neki ovde da kažem da me baš briga da li neko gleda. Ja sam rekao njoj, trebalo bi, ona izađe od Miće iz paba, prekine kontakt - rekao je Car.

- Ti si znači zaljubljen u Milicu - pitala je Ivana.

- Nisam zaljubljen ni u koga. Prija mi druženje sa Aleksnadrom, ali sa Milicom je isto tako bilo, ali mi je malo olabavila. Nisam je ništa slagao, ništa nisam smuljao, a ni spetljao - dodao je Filip.

NEĆEMO BITI ZAJEDNO, SLOVENKE MI MOJE Aleks stavila Caru do znanja na čemu je sa njim, on joj spomenuo Dejana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading