CAR JE RAZOČARAO ZBOG MILICE Aleks priznala da joj nije svejedno, pa otkrila da želi da bude u Filipovom zagrljaju
Printscreen

Aleksandra NIkolić otkrila je koliko je Milica Veselinović uticala na njen odnos sa Filipom Carem:

- Tvoj odnos sa Care je uzdrmala Milica? - upitala je Ivana.

CAR JE RAZOČARAO ZBOG MILICE Aleks priznala da joj nije svejedno, pa otkrila da želi da bude u Filipovom zagrljaju

Printscreen

 

- Nemamo mi šta da raspravljamo, on može da bude sa kim želi, ja neću da budem nikom igra. Tu je priča završena kako sa moje, tako i sa njegove strane. On i ja ne možemo biti u vezi, on u meni budi ludaču, a ja ne želim da budem to. Čim se vratimo iz izolacije to je to, nećemo komunicirati - rekla je Aleks.

- Jesi očekivala da će Milica ono reći ? - pitala je Ivana

- Nije on meni rekao da se bacio preko nje, i da su ležali u krevetu. Filip jeste neko ko mi prija, osećam se ušuškano u njegovom zagrljaju, svi pričaju da sam raspoloženija, ali neću ja sebi da dozvolim te stvari. Meni su prebacivali da sam ja Dejanova devojka, kao se šlepam uz njega, a onda kada sam raskinula, onda sam Filipova devojka, e nisam ja sam Aleksandra Nikolić. Loše je to što sam uradila, oporaviću se za par dana, i to je to - rekla je Nikolićeva.

- Da li si priželjkivala da sedneš na večeru sa Filipom i da popričate o svemu? - upitala je Ivana.

- Možda Car želi sve Dejanovo? - upitala je Ivana

- Možda.. Nadam se da je Dejan dobro, ali bolje je reći neke stvari, nego folirati se. Ispala sam glupa jer sam od Filipa očekivala nešto drugo, a poznajem ga godinama unazad - rekla je Aleks.

NEĆU DA SE VALJAM U BLATU Aleks otkrila da li se kaje što je povredila Dejana: Filip leži sa mnom pa ode kod druge devojke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan

10.12.2022 00:01

Zola I Car ispadose naj frajeri unzadruzi Kad nema macke misevi ko vode ovi ostali mo.ci nemaju mu....a da se xuprosryve teroru