IMA KU*VINJSKO PONAŠANJE Kristijan Golubović opleo po Aleksandri Nikolić
Foto: Vladimir Marković

Bivši zadrugar Kristijan Golubović prokomentarisao je ponašanje Aleksandre Nikolić, koja je danima u žiži dešavanja u „beloj kući“, a najviše zbog nedefinisanog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: Vladimir Marković

 

Kristijan je uveren da je Aleks spremna na sve zarad popularnosti zbog teškog života koji je vodila pre ulaska u rijaliti.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Aleksandra Nikolić ne zna drugačije da pogleda muškarca sem pogledom „šta bih ti radila, macane“. Mi to nazivamo kurvanjski pogled. Neko bi rekao da sam iskompleksiran i da je ne volim, naprotiv, ja samo zapažam ono što su me naučili život i rijaliti s njom kad mi je iz čista mira prišla i htela oralno da me zadovolji i izjavila ljubav bez obzira na moju ženu i dete. Ona se i sad femka kao da je dobra i da je samo rijaliti igrač, ali njoj je bitno samo da bude u ljubavnoj priči u rijalitiju, jer joj se smučilo da ide bujanovačkim, švajcarskim i beogradskim štraftama. Meni je nje žao jer duboko u sebi nema lošu dušu, ali džaba, nju je život naučio samo da bude na korist muškarcima - zaključio je Golubović za Pink.rs.

"VERUJEM DA ĆE UĆI U VEZU SA NJOM" Nakon što je Dejan javno ostavio Aleksandru, za Alo! se oglasio najbolji drug Filipa Cara, BRUNO JE SVE OTKRIO

 

Komentari (0)

Loading