BIZARNO Društvene mreže gore, Aleks kopira Dalilu u krevetu sa Carem, komentari samo pljušte (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić prošle noći završila je u krevetu sa Filipom Carem, nakon što je ostavila dečka Dejana Dragojevića. Nikolićeva se prepustila njegovim strastvenim poljupcima i vrelim dodirima, a ono što su svi primetili jeste njenu sličnost sa Dalilom Dragojević. 

Snimak na kom Aleksandra razmenjuje nežnosti sa Carem, sve je podsetio na prošlogodišnji video, na kom je istim pokretima Dalila mazila Filipa. 

Podsetimo, Filip Car po ulasku u Zadrugu uspeo je da poljulja Aleksandru, koja nije ostala imuna na njegov šarm, pa je pred milionskim auditorijumom prevarila Dejana, poljubivši momka iz Crkvenice u sobi za izolaciju. 

PREKINULA EMISIJU! Aleksandri Nikolić pala roletna, uletela i krenula da pravi haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

09.12.2022 21:45

Ko kopira Dalilu? Nije ona za kopiranje, ona je za pljuvanje. Kao da je pokazala nešto lepo, pa da je bilo ko kopira. Samo Dalila voli, vara, kurva itd.

Kiza

10.12.2022 14:04

@Ljiljana - Kopira i te kako, od sminkanja, oblacenja, cak istu jaknu kupila ko Dalila, jedino ne moze da iskopira Dalilinu harizmu i kolicinu ljubavi koju Car imao prema Dalili, sam je reka da od svih devojaka Dalilu je najvise voleo i da mu je zao sto je bio grub.

Tihana

10.12.2022 14:07

@Ljiljana - Ljiljana cemu tolika ljubomora prema Dalili, opušteno, dobices srčku.

Sale

10.12.2022 14:11

Dalilu ne moze ni jedna da kopira, Dalila je posebna, lepa, harizmatiçna, borbena, rečita, a i Car je nju istinski voleo, juce je rekao Zoli da je voleo i da je htela da iole promeni ponasanje ziveo bi sa njom, tako batali te vise Dalilu, ona je za sve njih kraljica.