JA NE MOGU DA SE NOSIM SA NJENOM PROŠLOŠĆU Filip Car stavio svima do znanja: Ja ne bih da uđemo u vezu
Printscreen

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Filipu Caru.

Prošle godine si ušao u vezu sa Dalilom naočigled njenog muža Dejana, imali ste čak s*ks u istoj sobi. Ove godine se ne odvajaš od devojke tog istog Dejana. Da li tog čoveka toliko mrziš?

Printscreen

 

- Nije tako. Prošle godine sam hteo da se maknem od Dalile kad je krenulo, onda ona meni da sam kukavica i p*čka, nisam mogao da se oduprem. Sa Aleks sam bio i pre nego što smo znali Dejana. Ako nekome ne treba ovo, ne treba meni - rekao je Car.

- Zvuči strašno, ali on Dejanu ponovo čini dobro. Opet ćeš mu pomoći da se oslobodi nekoga ko ga ne voli - dodao je Miki Đuričić.

- Ja ne bih voleo da meni tako neko - nastavio je Filip.

- Voleo bih da uđu svi, mnogima sam ostao dužan, svašta su mi pričali iza leđa. Prošle godine je trebalo da pustim određene ljude da do kraja pokažu svoje lice, da Dalila napravi još stvari, pokaže sebe, a isto i Dejan da li bi prevazišao tu prevaru... Nije mržnja, nego... Ovaj prostor, dešavaju se neplanirane stvari. Meni ovo ne donosi ništa dobro, ispašću katastrofalan čovek. Ja nisam neko ko se lako nosi sa nekim stvarima iz prošlosti (Aleksandrine). Mislim da ne mogu da iznesem to ove godine. Bilo bi dobro i po mene i po nju da ne uđemo u vezu - rekao je Car.

Printscreen

 

- Ne treba niko da uđe u vezu sa mnom, ja sam rekla šta se dešava sa mnom. Ja sam Aleksandra Nikolić, nisam devojka Dejana Dragojevića, ne moram biti devojka Filipa Cara. Samo sam ustala i rekla šta mi se dešava. On ne mora ni sa čim da se nosi - skočila je Aleks.

SVE JE ČEKA KAO DALILU Marija i Zorica komentarišu vezu Aleks i Cara: Prošle godine se gađali kamenjem zbog Bujanovca

Komentari (1)

Loading
Cile

08.12.2022 08:38

Bujanovac je za nju put u visoko društvo