DEJAN NIJE BIO SAVRŠEN Aleks progovorila o bivšoj vezi, krenula da se pere od Dragojevića, Car skočio kako bi bio uz nju
Printscreen

Voditelj Milan Milošević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Aleksandri Nikolić.

Aleksandra, otkad se druženje zove držanje za ruke i ljubomorisanje? Zašto nisi bila iskrena?

Printscreen

 

- Samoj sebi nisam mogla da priznam neke stvari, ali naravno da su gledaoci videli sve. Možda sam strahovala od komentara, ovoga, onoga. Da, držali smo se za ruke, grlili, bilo je i ljubomorisanja. To je ono što ja kažem da znam šta Filip radi. Tako da eto. Nisam bila iskrena odmah, nisam sve ispričala, trebalo mi je vremena da priznam sebi - rekla je Aleks.

- Pa nismo roboti, sve se desilo u 4 dana, devojka rekla odmah. U kojem kraćem periodu bi neko priznao? - pitao je Car.

- Zašto nije rekla kad ste se dodirivali? Teško joj da kaže, a nije teško da se pipa dole - ubacila se Marija Kulić.

- Sve je priznala za tri dana. To bi uradila malo koja cura slobodna, a ne zauzeta. Možemo da pričamo o preljubi, ali ne o vremenskom periodu. Sve se za 72 sata izdešavalo i priznalo. I prebrzo je rekla - rekao je Car.

- Dosta ljudi komentariše da sam ja pričala da je ljubav sa Dejanom savršena. Pričala sam o superlativu. Jesam mislila tako u tom trenutku, verovala sam u to. Neću vređati Dejana, neću pljuvati po našem odnosu. Naravno, nije bio savršen, ali jedna ružna reč neće izaći iz mojih usta. I da dođe ovde, neću ništa ružno reći o njemu - dodala je Nikolićeva.

ZAMISLI DA ON UĐE Aleks shvatila ozbiljnost situacije, Car dodao: Gori mi je trip nego prošle godine

Komentari (0)

Loading