KAD SE OŽENI CAR, DEJAN ĆE BITI SIGURAN Miki Đuričić rekao da je Mića bio za sve u pravu
Printscreen

Miki Đuričić se obratio i čestitao Dejanu Dragojeviću što je Filip Car dva puta uspeo da mu skine prvo ženu, a zatim i devojku koju je našao u rijalitiju.

- Prošle godine nisam podržao. Aleks nije sad folirant, ona je to bila do večeras. Lepi Mića voli da kaže da je on bio u pravu, ali ne, ja sam bio u pravu. Aleks sam napadao, ali ako se zaljubila, ako joj se neko sviđa, ta ja da joj morališem. Ni Dalili nisam rekao da ostane sa Dejanom, a voli Cara. Ako je ovako, nek je živa i zdrava. Postoji samo nepoštovanje sa obe strane, ja ovo ne smatram prevarom. Nažalost Dejanu dva puta, i dva puta Car - rekao je Miki.

Printscreen

 

- On ne treba da nađe devojku dok se ovaj ne oženi - rekao je Milan.

- Da joj se to desi baš sa Carem je bezobrazno. Prošle godine se njih dvoje nisu primećivali - rekao je Miki.

- Meni je ovo realno, ja od te veze nisam ništa ni očekivao. Njihovi bolesni fanovi će nas okriviti da smo je gurnuli kod Cara, ne, on je sam kriv. Oženio se u rijalitiju, našao devojku u rijalitiju. Ti si se smuvao sa bivšom devojkom čoveka koji ti je uzeo ženu, ti u startu nisi normalan. Ružno je jer je od toliko momaka baš ovaj - rekao je Miki.

Printscreen

 

- Slažem se za to - rekla je Aleks.

- Dejan je čudak. Taj čovek se pomirio i ljubio sa ženom sa kojom je ovaj spavao i krneuo da provali vrata i da beži za Šepek. Dejane ja sam ti govorio da se ne miriš sa Dalilom, da ne sa Aleks jer nije žena za tebe, je l' ti to neprijatelj želi? Kažu da ga mrzim - rekao je Miki.

DEJAN NIJE BIO SAVRŠEN Aleks progovorila o bivšoj vezi, krenula da se pere od Dragojevića, Car skočio kako bi bio uz nju

Komentari (0)

Loading