POGLEDAJTE PRVI JAVNI POLJUBAC ALEKSANDRE I FILIPA: Prepustili se strastima, SKANDALČINA! (FOTO)
Printscreen Zadruga

Filip Car i Aleksandra Nikolić sve vreme razgovaraju u izolaciji o njihovom odnosu.

- Nerealno je koliko mi značiš Filipe - rekla je Aleks.

- I ti meni, znam kako ti je - rekao je Car.

OGLASIO SE ZA ALO Dejan Dragojević nakon Aleksandrine prevare: Zaista ne mogu!

Printscreen Zadruga

 

U jednom momenut je Car privukao Aleks i njih dvoje su bili na par milimetara od poljupca, koji se ubrzo i desio. Njih dvoje su se poljubili i prepustili strastima koje osećaju već neko vreme.

HITNO SE OGLASIO FILIPOV PRIJATELJ I POTPUNO GA RAZOTKRIO: Evo šta će se desiti sa Aleksandrom, IMA I ZAVRŠNI PLAN!

Komentari (3)

Loading
Nada

07.12.2022 13:49

Filip stari lisac , ipaj smo shvatili da je i ohol ,nema on trunke dibrote. Sto se tice cura,samo neka ih valja,glupacama to i treba !!! Isto ponasanje Aleksabdre ,iste rijeci ,iste fore i sa jedne i sa druge strane ,su dio karajtera ,dio uoliva pridujcije. Aks.je ocigledno ponuđen veliki iznos da bi i ona ostavila Dejana ,a zabu u vodu nije tesko navesti. Slicno je i sa Carem ,a taktika ,taktika ce biti ista !!! Zaradice nocac i ko sisa ovaj budalasti narod koji glasa ,a ti sti ce biti losi ,ma to je super ,imacete zagarantovanu ponudu voditelja. Evo nase zbilje i divote !!!

ŽAN

07.12.2022 13:52

Neverovatno kako si se jadno prodala. A mogla si zivot iz korena promeniti. Skrasiti se. Car je plaćen da te rastavi od Dejana a ti si jadna, da jadnija ne mozes biti. Videla si sta je sve Dejan preziveo, taj mu čovek nanio zlo i ti sa njim. Sram da te bude