HITNO SE OGLASIO FILIPOV PRIJATELJ I POTPUNO GA RAZOTKRIO: Evo šta će se desiti sa Aleksandrom, IMA I ZAVRŠNI PLAN!
Printscreen

Dešavanja u Beloj kući, počela su rapidno da se menjaju od kako je Filip Car kročio u Belu kuću, koji je još pri prvim koracima uneo nemire u određene ljubavne odnose.

Ono što je mnoge iznenadilo je njegova naprasna bliskost sa Aleksandrom Nikolić, koja je u Zadrugu ušla kao srećno zaljubljena u Dejana Dragojevića sa kojim je bila u idiličnim odnosima.

Printscreen Zadruga

 

Odnos Aleksandre i Cara je iz dana u dan sve bliži, te je samo pitanje vremena kada će napraviti korak više. Za sada se njihova bliskost zasniva na nežnim dodirima po rukama, poljupcima u glavu, gledanju u prolazu ili preko stola. Tokom prethodne večeri, ona je krišom svojim prijateljima priznala da oseća da se nešto dešava i da se plaši da će uraditi nešto što ne treba.

Foto: Printscreen/instagram

 

Tim povodom, oglasio se i Bruno Uremović, kako bi dao svoj sud na odnos potencijalnog ljubavnog para, koji je podsetimo već bio u ljubavnom odnosu u jednoj od prethodnih Zadruga, a kako se priča i u spoljnjem svetu.

- Ne znam šta bih rekao, znajući Cara, kod njega je sve moguće. Ovo sa Aleksandrom mu sve jako prija, vidi se po njemu, ali ne mogu da znam koliko će sve da ga drži. Mislim da to ne zna ni on sam… Ako je on srećan i ja sam! Verovatno će se nešto brzo desiti između njih, tako mi deluje trenutno - izjavio je Uremović.

FILIP CAR GRLI I LJUBI MILICU VESELINOVIĆ IZA ALEKSANDRINIH LEĐA: Otkrio joj svoj plan, Nikolićeva će dobiti nervni slom!

Komentari (1)

Loading
Petrović Mirjana

07.12.2022 13:52

Konačno je Novosađanin slobodan,Bogu hvala!