BEZ IMALO SRAMA! POGLEDAJTE ŠTA ALEKSANDRA I FILIP RADE PRED SVIMA: Potpuno se opustili, ne mogu da se obuzdaju! (FOTO)
Printscreen Zadruga

Nakon razogovra Filip Car odlučio je da odobrovolji Aleksandru Nikolić, nakon rasprave koje su imali i jedno drugom napravili ljubomorne scene.

Filip joj je prišao i zagrlio pred punom dnevnom sobom, a pošto je se ona nje mnogo bunila i uzvratila mu je, Car je odlučio i da je poljubi u glavu.

Inače, Dejan je javno pre par dana ostavio Aleksandru Nikolić i izneo svoj utisak povodom kraha ljubavne romanse.

BEZ IMALO SRAMA! POGLEDAJTE ŠTA ALEKSANDRA I FILIP RADE PRED SVIMA: Potpuno se opustili, ne mogu da se obuzdaju! (FOTO)

Printscreen Zadruga

 

"Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo. Njena komunikacija sa Zvezdanom je počela da mi smeta kada je sedela na garnituri pored njega, međutim, svaki put sam sam imao priliku da joj dam do znanja da to ne radi. Kada se pomirila sa Miljanom, shvatio sam da je mnogo veća želja da pristupi Zvezdanu jer su Miljan i Zvezdan dobri. Povredila me je prvo sa čokoladicom, a tad je želela da napakosti Milici Veselinović. Milica je osetila da Aleksandra ima kvarne namere prema njoj. Aleksandra ima svoje ciljeve koje mora da pobedi", rekao je on.

SMEŠKALA MI SE U PROLAZU DOK SAM BIO SA MENSUROM U RATU Car nikad brutalniji prema Milici, sasuo joj sve u lice: Ima crtu mojih bivših

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
KoBra

06.12.2022 12:04

Ma ovaj ne moze ni jednu ribu da zadrzi kada je spetljan i smotan. Kao bakica neka!