SMEŠKALA MI SE U PROLAZU DOK SAM BIO SA MENSUROM U RATU Car nikad brutalniji prema Milici, sasuo joj sve u lice: Ima crtu mojih bivših
Printscreen

Filip Car prokomentarisao je odnos sa Milicom Veselinović, prilikom čega je istakao da je razočaran jer je pokušala da ga nadmudri.

- Filipe, kakvo je tvoje mišljenje o Milici - upitao je Milan.

SMEŠKALA MI SE U PROLAZU DOK SAM BIO SA MENSUROM U RATU Car nikad brutalniji prema Milici, sasuo joj sve u lice: Ima crtu mojih bivših

Printscreen

 

- Rekao sam Jovani šta imam o tome. Najbolje bi mi bilo da sam glup. Imam trideset godina, bio sam sa šezdeset devojaka iz ove kuće, kako ovde, tako i napolju. Ne može me nadmudriti dete. Ona je napolju htela da se družimo krišom. Dok nisam ušao, gledao sam je kako priča o meni, a želi da bude sa Markom. Došao sam ovde, iskazao sam da želim da razmislim i budem sa njom, ukoliko mi se stvarno bude pokazala kao dobra devojka. Nakon dva dana boravka, ona je počela da plače i govori mi: 'Molim te, daj mi šansu!' - kazao je Car.

- Zola je za Milicu rekao da radi sve što muškarce odbija - kazao je Milan.

- Ona je devojka koja ima crtu mojih bivših. Sve su bile posesivne i ljubomorne. Takve vole da se posvađaju sa svima, a onda stave nogu među ja*a, pa morate vi da razmišljate kako dalje. Rekao sam joj da je loša osoba - rekao je Filip.

- Da li ti je neprijatno bilo kada je klečala ovde - upitao je Milan.

- Nije toliko, koliko je ono što je uradila nakon toga. Bila je pored mene, a onda otišla kod nekog drugog. Takve žive samo kod nas, koje su do dvadesete prošle 20km ku*ca, one znaju sve kriminalce. Nisam joj verovao, što je dobro. Ove godine razmišljam više gornjom, nego donjom glavom - istakao je Car.

- Vidim da je tebi Milice žao - dodao je Milan.

SMEŠKALA MI SE U PROLAZU DOK SAM BIO SA MENSUROM U RATU Car nikad brutalniji prema Milici, sasuo joj sve u lice: Ima crtu mojih bivših

Printscreen

 

- Jeste, ali mi je više mene žao. Ko se na mleko opeče, čak i u jogurt duva. Mislio sam da ne treba da joj ne verujem, ali me je sada ubedila da sam bio u pravu. Saglasan sam sa onim što je Anđela rekla. Igra igru, možda sa Markom, a možda i sa mnom. Ne znam samo kako je to moguće, jer sam je ja odbio, kao i Marko. Kod Aleks se vidi promena na bolje, a Milica se na gore promenila. Milica je bila devojka koja je prolazila pored mene prošle godine i smejala mi se, dok smo Mensur i ja ratovali - kazao je Car.

- Ti si završio odnos sa njom - kazao je Milan.

- Ne mogu da budem na dve strane. Da mi se nije desilo ovo sa Aleksandrom, onda bih bio pored Milice, a za nji bih se vrlo lako vezao. Milica je izmislila da mene može da napravi budalom. Nije svesna koliko sam oprezan. Nakon Dalile sam jako oprezan, kao i nakon devojaka poput nje - istakao je Car.

- Jeste vredna, ali je ono što radi užasno. Ide od jednog do drugog. Sada mislim da je želela da mi naškodi. Pitao sam je zbog čega je prilazila meni, ako ima nešto sa Markom, ona je govorila da je sa njim završila - rekao je Filip.

MENI PLAČE PA OVOM PREPLIĆE NOGU Car pobesneo zbog Milice, Matora stala na njegovu stranu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading