KORISTIO ME JE DOK JE BILO PARA Miljana na ivici suza priznala: On je vikao na mene kada se Željko noću probudi
Printscreen

Naredna sagovornica Darka Tanasijevića je Miljana Kulić.

- Stigla si vidno neraspoložena, zbog čega - upitao je Darko.

Printscreen

 

- Privatni problemi, ne bih da delim ni sa kim - rekla je Miljana.

- Bebica i ti ste raskinuli, zbog čega - upitao je Darko.

- Jesmo, ali smo izgladili odnose. Posvađali smo se jer je rekao šta mu je Marko Marković preneo, da će uraditi sa Milicom Veselinović - kazala je Miljana.

- Kakav vam je sad odnos - upitao je Darko.

- Skuvala sam kafu, porazgovarali smo. Izvinili smo je jedno drugom, zbog nekih postupaka. Nadam se da će sve biti kako treba - rekla je Miljana.

- Imali ste jutros frku sa Zolom i Anitom, onda jeste došli na ideju da ti spavaš sa Zolom, a Anita sa Bebicom, Čija je inicijativa bila - upitao je Darko.

Printscreen

 

- Anitina. Ona ima želju se o njoj priča za crnim stolom. Kada mi je rekla da nema šta da jede, ja sam joj udelila, nema problem sa njom. Do konflikta je došlo, kada je Zola istakao da je gladan, a ja nisam želela da mu lično dam, da Bebica ne bi burno odragovao. Onda sam preko mame njemu posudila hranu - kazala je Miljana.

- Da li si nesrećna zbog Zoline i Anitine veze - upitao je Darko.

- Ne. Nije mi ništa više čudno. Izdao me je, pomirio se sa njom. Šta ja da radim? Ovde su za šišanje, ispala sam budala. Ove što su došle ovde da se peru na centrifugi, sada meni mogu da prebacuju jer sam bila intimna sa Zolom i Bebicom - istakla je Miljana.

- Koristio me je, dok je bilo para, bilo je i njega. On je hteo da živi luksuzno. Voli kocku, a mene nije, jer je želeo da me navuče na sve to. On je vikao na mene kada se Željko noću probudi i traži mleko, kao da sam ja kriva za to. Brinula sam se da se ne uguši u snu, to je mala beba, mora da se pazi o svemu što radi. Kada Željko probudi Zolu, onda krene prebacivanje. Ponižavala sam sebe do te granice, kada Željko ustane, ja hodam na prstima, da Zolu ne probudim - rekla je Miljana.

MOJE SRCE VODI KA TEBI Milica hoće da osvoji Cara, on je ohladio: Mafijaj nekom drugom

Komentari (0)

Loading