STAO U ODBRANU NESUĐENOG ZETA  Siniša Kulić svim silama brani Bebicu
Foto: Ataimages

Aktuelni zadrugar i partner Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, glavna je tema u Zadruzi 6. Unutar i van „bele kuće“ se uveliko priča da je Nenad navodno u sekti.

Iako je on to više puta demantovao, mnogi su posumnjali u njegovu verziju priče. Njegov slučaj i priče koje se pletu oko njega prokomentarisao je Miljanin otac Siniša, koji tvrdi da su za sve krivi njegovi bliski rođaci.

STAO U ODBRANU NESUĐENOG ZETA  Siniša Kulić svim silama brani Bebicu

Pink printskrin

 

- Ne osećam se najbolje i nisam spreman mnogo da pričam. Krivo mi je što se o Nenadu tako priča. Ja mogu da garantujem da on nije u sekti i da nikada nije imao veze sa takvim običajima. Živeo je kod nas u kući i znam da je pravoslavac. Neko očigledno želi da stvori lošu sliku o njemu. Kome to ide u prilog? Znam ja ko je tu upleo prste, ali tek će biti vremena da se o svemu tome priča. Nenad ima zlobnu familiju. Oni žele da ga unište i to sve zbog parčeta zemlje. Godinama se tuže oko imovine, jer su prokleti za pare. Kakvu on familiju ima, bolje da je nema - zaključuje Siniša Kulić za Super TV. 

"VERUJEM DA ĆE UĆI U VEZU SA NJOM" Nakon što je Dejan javno ostavio Aleksandru, za Alo! se oglasio najbolji drug Filipa Cara, BRUNO JE SVE OTKRIO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading