STAO U ODBRANU NESUĐENOG ZETA  Siniša Kulić svim silama brani Bebicu
Foto: Ataimages

Aktuelni zadrugar i partner Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, glavna je tema u Zadruzi 6. Unutar i van „bele kuće“ se uveliko priča da je Nenad navodno u sekti.

Iako je on to više puta demantovao, mnogi su posumnjali u njegovu verziju priče. Njegov slučaj i priče koje se pletu oko njega prokomentarisao je Miljanin otac Siniša, koji tvrdi da su za sve krivi njegovi bliski rođaci.

Pink printskrin

 

- Ne osećam se najbolje i nisam spreman mnogo da pričam. Krivo mi je što se o Nenadu tako priča. Ja mogu da garantujem da on nije u sekti i da nikada nije imao veze sa takvim običajima. Živeo je kod nas u kući i znam da je pravoslavac. Neko očigledno želi da stvori lošu sliku o njemu. Kome to ide u prilog? Znam ja ko je tu upleo prste, ali tek će biti vremena da se o svemu tome priča. Nenad ima zlobnu familiju. Oni žele da ga unište i to sve zbog parčeta zemlje. Godinama se tuže oko imovine, jer su prokleti za pare. Kakvu on familiju ima, bolje da je nema - zaključuje Siniša Kulić za Super TV. 

"VERUJEM DA ĆE UĆI U VEZU SA NJOM" Nakon što je Dejan javno ostavio Aleksandru, za Alo! se oglasio najbolji drug Filipa Cara, BRUNO JE SVE OTKRIO

 

Komentari (0)

Loading