MARKO SMILJIĆ ŽESTOKO NAPAO UROŠA ĆERTIĆA: Nikad besniji, Brendon se OBRUŠIO NA NJEGA!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sinoć su se u Zadruzi održale nominacije, a učesnici su glasali između Miljane Popović i Uroša Ćertića.

- Ja sam Urošu samo zamerio Zvezdana. Miljana glumica mora da bude lepa, ali ne moraš da glumiš nama. Ostavljam Miljanu - rekao je Boki.

- Uroš mi nije inspirativan, dupli Blizanac - dupla šifra. Sve je sam rekao o svom učešću. Čuvaj Miljanu naravno, šaljem Uroša - dodala je Tamara.

MARKO SMILJIĆ ŽESTOKO NAPAO UROŠA ĆERTIĆA: Nikad besniji, Brendon se OBRUŠIO NA NJEGA!

Foto: Printscreen Youtube

 

- Šaljem Miljanu, imam zamerke i za njega, ali za nju mnogo više. Sa njim nisam imao konflikt - rekao je Petrući.

- Nemamo odnos, niti ćemo ga imati. To što si uradio Zvezdanu ne želim da te pogledam, a ne da ti bude prijatelj. Većina vas spušta loptu, ne znam zašto. Nema reči za tebe, šaljem Uroša - istakao je Smiljić.

- Uroš je brendirani rijaliti igrač, dok smo bili u rijalitiju, mnogi su nam bili fanovi. Naravno da će da mrze nekog ko je drugačiji. On ima stranu ličnosti jedna je anđeo, druga đavo. Poštujemo se kao rijaliti kolege. Ne družimo se, ali niso neprijatelji. Tu sam da ga podržim kao soobu koja se istakla. Miljana šaljem tebe, sačuvaću Uroša - rekao je Brendon.

MARKO SMILJIĆ ŽESTOKO NAPAO UROŠA ĆERTIĆA: Nikad besniji, Brendon se OBRUŠIO NA NJEGA!

Printscreen Zadruga

 

- Ja ću da ostavim Miljanu jer sa njom imam bolju komunikaciju - dodala je Anita.

- Miljana, mislim da ne možeš da budeš sama, praviš svoje čopore. Dvolična si, pričale smo o tovjim drugaricama. Ljudi te sabotiraju, ali te sabotažama ističu. Imaš čudan hod zgodna si i lepa si. Izgledaš modro i volela bih da te našminkam. Ja mislim da je Uroš kul lik, ima svoju igru i sačuvaću njega - rekla je Palčica.

FILIP CAR ZAVUKAO RUKU U ALEKSANDRINU INTIMU, MISLILI DA IH KAMERA NE SNIMA: Ispod stola krenula AKCIJA, Nikolićeva ne može da se suzdrži! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading