KRENUO SVOJIM PUTEM Ekskluzivno za Alo! Dejan Dragojević prvi put progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić
Foto: Alo/ilustracija

Dejan Dragojević, iako nije u Zadruzi 6, ponovo je u žiži javnosti zbog sve bližih odnosa koje njegova devojka Aleksandra Nikolić ima sa rijaliti cimerima Zvezdanom Slavnićem, ali i s bivšim dečkom Filipom Carem!

Dejan se nekoliko puta i sam oglasio putem društvenih mreža kako bi sa fanovima prokomentarisao aktuelna dešavanja u „beloj kući“, njeno ponašanje, flertovanje i ćaskanje sa zadrugarima.

Budući da je obrisao većinu zajedničkih fotografija i emotivnih objava, u medijama su se pojavile tvrdnje da je ovim gestom jasno stavio tačku na jednogodišnju romansu sa Nikolićevom.

Printscreen

 

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Dejana, a on nije bio preterano raspoložen da govori o svom emotivnom statusu.

- Ne želim da komentarišem ništa vezano za Aleksandru, našu vezu niti za situacije koje se nedeljama dešavaju. Sve što sam imao rekao sam putem svojih društvenih mreža onoliko koliko smatram da treba. Samo je moja stvar da li sam slobodan ili ne, a ljudi će svakako verovati u ono u šta žele da veruju. To sam bar odavno naučio, pa se  ne opterećujem uopšte. Ne planiram da se mešam u afere koje se već neko vreme guraju u prvi plan, sve će biti onako kako treba da bude - naveo je Dejan, pa istakao da ne planira da se pridruži svojoj devojci u šestoj sezoni Zadruge.

- Nije istina da ću se useliti u „belu kuću“ pred Novu godinu. Napolju imam jasne ciljeve, jasan plan i program, što mi je trenutno najbitnije. Nastojim da gradim svoj život mirne glave, a sebe i svoju sreću sam stavio na prvo mesto. Zaista nema mesta pričama da se useljavam uskoro, a kamoli tvrdnjama da mi je cilj da pravim haos i probleme pred kamerama. U periodu sam kada tačno znam ko sam i šta želim od svog života, a time je jasno da imam preča posla napolju - završava Dragojević za Alo!

RASKINULI? Dejan Dragojević preduzeo drastične mere, ne može više da toleriše Aleksandrino ponašanje (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading