NE DA NA NJU Marko u svađi sa celom kućom zbog Sanje, Matora i Car rekli Grujićevoj sve u lice, haos
Printscreen

Usledio je nov klip, na kojem Marko Stefanović razgovara sa Sanjom Grujić i brani stav Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević je dao reč Miljanu Vračeviću:

- Ovaj momak je realan, sve ovo što priča je u pravu, a ona ... Toliku dozu nezadovoljstva, ja nisam video manjeg bića, a većeg zla. On dečko nema manu, ona je dobijala epitete o svemu i svačemu, a on govori da njega to ne zanima, da je ona njegova. Ona da je jača od njega, ona bi hodala pod mrtvima. Tuži sebe žene, frajer ju je izbacio iz kola, Bora je sve potvrdio. ja ne mogu da verujem da ona njemu drži pridike. Ovaj momak nema grešku prema njoj, a ona - rekao je Miljan.

NE DA NA NJU Marko u svađi sa celom kućom zbog Sanje, Matora i Car rekli Grujićevoj sve u lice, haos

Printscreen

 

- Sanja je sama sebe demantovala, svojim ulaskom prošle godine si svašta pričala.Da li su Sanjine priče verodostojne, a on svaka čast. On mnogo lepo priča o njoj i o svima. Njemu veza funkcioniše jer on hoće, a ona samo pravi probleme. Sanja ti si monstrum šta si ti radila - govorio je Car.

- Ja sam ušla u Zdrugu 1 i zaljubila se, ali ti koja govoriš da ima Aleksandar neki momak, a onda ulaziš u vezu, Sanja se je*e sa momkom, a to je osuđivala. Ja sam pukla na Marka danas, on brani nju životom, a šta da brani kada je ona zlo - rekla je Matora.

- Ona ljudima zamera sve, a ona isto to radi. Ona želi da te ponizi, a sve je bolje nego ti - vikala je Matora.

- Ja sam njoj zamerio komentarisanje i smatram da to može mnogo bolje da se kaže. Nju je isprovociralo za Cara - rekao je Marko.

NE DA NA NJU Marko u svađi sa celom kućom zbog Sanje, Matora i Car rekli Grujićevoj sve u lice, haos

Printscreen

 

- Ona će njega ne daj bože, diskvalifikovati. Ona samo tako može - dodao je Mikica.

- Ja ne mogu da trpim neke njene reakcije, ali moram - dodao je Miljan.

- Ona je sada za mene savršena, ona se promenila kako ja želim - rekao je Marko.

MORALI SU DA MU KAŽU Filip Car i Aleks Nikolić se peckali preko Bokija, dok njemu pokušavaju da pomognu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
MladenBg

02.12.2022 07:45

Ovo dvoje jadnika, kao da nikada nisu bili u vezi. Sede za onim stolom drze se glume kao veliku ljubav. Ona je toliko odvratna sa onim naduvanim ustima i grudima. Karikature, a decko ponosan sto je navatao takvu "zvezdu". Fuj.