UŠLA SI ZAUZETA PA SI SADA U VEZI SA MARKOM Car smatra da je Stefanović ispravniji od Sanje, ona ostala  bez reči
Printscreen

Naredno pitanje postavljeno je Sanji Grujić.

Odakle ti pravo da vređaš Cara, dečko ti ništa nije kriv. Ti si prva njega u pijanom stanju, prošle godine odvela u krevet, dok je on voleo drugu - glasilo je pitanje.

Printscreen

 

- Sanja, on je danas izneo o tebi neke detalje, šta radiš napolju i kako se ponašaš - rekao je Milan.

- Ja sam je branio napolju, stajao sam iza nje. Rekao sam samo da je glupo da Ana Jovanović i ti snimate pesmu o meni. Dok sam danas gostovao na radiju, nisam rekao ništa loše. Kazao sam da je on ispravniji u vašoj vezi od tebe, ali da to ne znači da ti nisi, da ga varaš i ostalo. Ti si na osnovi toga mene krenula da napadaš. Rekao sam šta mislim i kako je. Ja znam gde đavo spava, a ne gde vi spavate. Nikada te nisam vređao i omalovažavao, ti si se malo pregrejala danas - rekao je Car.

Printscreen

 

- Mislila sam da osoporava moju posvećenost. Meni je drago jer je on pohvalio Marka, ali je mene ponizio. Ja ne igram rijaliti, jako sam zaljubljena - dodala je Sanja.

- Ti si ušla ovde zauzeta, ako se dobro sećam, pa si ušla u vezu sa Markom - rekao je Car.

- Da, ali sam ostavila tog dečka - dodala je Sanja.

Printscreen

 

- Marko zašto je Sanja napala Cara, ako on već kaže da je nije omalovažio. Rekao je da zna za koliko radi - rekao je Milan.

- Dečko je danas došao u radio, rekao je svoje mišljenje. Ja znam šta ona oseća prema meni, kao i ja prema njoj - kazao je Marko S.

PRVA JE KRENULA SA UVREDAMA Anđela bez dlake na jeziku rekla šta misli o Sanji Grujić, pa stala u zaštitu Filipa Cara

Komentari (0)

Loading