PRVA JE KRENULA SA UVREDAMA Anđela bez dlake na jeziku rekla šta misli o Sanji Grujić, pa stala u zaštitu Filipa Cara
Printscreen

U emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević dao je reč Anđeli Đuričić kako bi prokomentarisala današnju svađu Sanje Grujić i Filipa Cara.

- Iskreno danas sam odmah komentarisala da se Filip ogradio i da je samo rekao da je on posvećeniji i da pruža više pažnje, što je istina. Pod tim da je ispravniji mogao da je da kaže jer ona više konflikta izazvala. On se ogradio, da je hteo mogao je da priđe na žurki, da joj dobaci, danas da kaže sve najgore. On čak nije hteo da priđe, nego je Sanja došla sa kreveta i rekla, prva je krenula sa uvredama. Ona je u "Narod pita" htela pesmu za njega, a on je sve iskulirao i ona ponovo posle radija. On je dobro rekao: "Sad si neispravna, kad prilaziš meni, a imaš dečka". Ja znam da kad se on iznervira tako krene - pričala je Anđela.

Printscreen

 

- Ja sam rekao da je on ispravniji jer sam video klip gde sam video da onako u njemu vidim sebe u nekim momentima u "Zadruzi". Vidiš da se istinski zaljubio, a ona je meni delovala fejk, a to je samo moje mišljenje - rekao je Car.

Printscreen

 

- Nije mi jasno zašto bi, Filipe, tvoje mišljenje nju zabolelo, a ti si joj bivši? On je mogao da dođe u radio i da kaže da je ona devojka koju je prošle godine imao za jednu noć - dodala je Đuričićeva.

NE ŽELIM NI KONTAKT SA NJOM Car i Maja zaratili na samom početku emisije, ona sigurna da je Filip ironičan

Komentari (0)

Loading