" TO JE SLATKI FLERT" Milica Veselinović priznala emocije prema Caru: Svi vide da sam srećna
Foto: Alo/ilustracija

Milica Veselinović otvorila je dušu i progovorila o svom odnosu sa Filipom Carem.

-Popričali smo, zadrugari su komentarisali svašta, ali mi smo samo popričali. On mi je jutros poželeo laku noć - rekla je Milica.

-On se meni izvinio nakom izlaska. Moram priznati da je to normalno, ovo nam je prvo viđanje nakon Zadruge 5. Osećam se okej što je došao, videćemo kakav će biti naš odnos, rekao mi je da sam se ponizila ove godine, i to je to - objasnila je Milica i istakla da joj se cimer ne sviđa.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne sviđa mi se. Ravnodušna sam, ali je imao lepe gestove sa pesmama sinoć kada me je pogledao. Na primer "Dođi ove noći" tu me je baš oduševio. Nakon toga sam videla da je prevrnuo očima kada me je Sauer pomazio po kosi. Neću to reći zadruagrima, malo ću zaviti u foliju, ja ne mogu da se opustim ispred njih, ali on ima vagone i repove ovde, ali videćemo kako će ići. On se nasmejao kada je krenula pesma, i uperio prst u mene, to je bio kao neki slatki flert. Idem po kući kao da sam spavala satima, ja idem po strani sada jer su svi provalili da sam srećna. Sve ide lagano, neću da brzam, pustiću sve da ide lagano.

PRIZNALA Maja Marinković otkrila da joj nije svejedno što je Car ušao, a evo šta kaže za Bilala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading