"BITNIJI JOJ JE PLASMAN NEGO DA NJEN UNUK IMA OCA" Lazar Čolić nikad žešće o Mariji, Miljana van sebe!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola prokomentarisao je sukob Ivana Marinkovića i Marije i Miljane Kulić.

- Trudiću se da budem objektivan. Ne mogu da verujem šta slušam, u šoku sam. Pre deset dana smo videli snimak na koji smo aplaudirali, svi smo bili srećni i majka Miljana i baka Marija. Dešava se da se ova žena, naloče dve litre vina i onda vraća sve. Zar ne bi trebala da budeš srećna baka? Šta je to? Naravno da je igranje rijalitija. Ja vam se kunem u sve, mislim da Miljana ne bi bila inicijator svega toga. Molila je Boga da ova žena više prestane. Budi najsrećnija što sve ide kako treba, zbog čega se vraćate u tu prošlost. Naravno da je napravio greške koje ne mogu da se opravdaju, ali ti kao baka, umesto da ustaneš i kažeš da greške koje su bile su iza nas, da idemo boljim putem...Da sam na njegovom mestu, ne bih znao kako da se ponašam. Ako ti, nakon svih uvreda koje si doživeo od njih, spustio loptu, ja bih mu rekao da je "indijanac" da ide svaki dan i kuca na vrata. Ali na sve to, 15 puta nakon njegovog vraćanja iz sale, ona njemu govori: "Sram te bilo, 94 posto imaš sa makedonkom". Ja nisam mogao da verujem da neće da spusti loptu. Poznajem ih najbolje - rekao je Zola.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Čemu potreba da me Ivan ponižava na nominacijama, da ću kucati na kapiju i ostalo - rekla je Miljana.

-Ja bih isto tako reagovao. Umesto da ona spusti loptu, ti popiješ dve litre vina...Ovo što Miljana sada priča, sve laže! Nit je provocira, nit dira. Konačan zaključak, gospođi Mariji Kulić je bitniji plasman, nego da njen unuk ima oca- rekao je Čolić.

-Sada sam rekla da kada bude ustao ovaj gospodin iz Dervente, rekla sam joj da sluša sa kakvom mržnjom i žarom on priča - rekla je Marija.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Zahvaljujući meni je po mogao majci, vratio dugove i ostalo. Da mi Zola bude konkurencija, ja bih se ubila - smejala se Miljana.

-Balavurdijo, sada si ništa, ajde beži. Seljačino, smrdljo! Masna vrećo- drala se Marija.

-Ja nisam pi**a kao ove vaše ovde, ja kad kažem da idem na poligraf, ja idem - dodao je Zola.

-Ja sam bez tate živela, ništa mu ne fali - dodala je Marija.

SKOČILA NA ZADRUGARE Palčica urlala iz petnih žila, jedva se odbranili od njenog napada

 

Komentari (0)

Loading