"NEĆEŠ GA VIŠE VIĐATI" Miljana Kulić zabranila Ivanu da ima kontakt sa sinom Željkom, a evo šta je razlog
Pink printskrin

Miljana Kulić i Ivan Marinković i dalje ne mogu da nađu zajednički jezik i da sklope primirje radi boljeg odrastanja njihovog sina Željka.

-Da mu je stalo do Željka, ne bi ponižavao mene. I sad me ponižava, kaže da Željko zove baku, a ne mamu. Što se starateljstva tiče, nećemo svaka dva meseca da menjamo. Nije bitno ko je staratelj, bitno je da se lepo brinemo o Željku. Konstantno me ponižava. Da, ja sam se sinoć našalila i rekla to za glasove, on me je opsovao. Moja majka je imala prvi put priliku da iznese svoje mišljenje, čisto je napravila retrospektivu. Rekao je sebi u bradu da bi moja majka crkla da kad bi bila izbačena od gledalaca. Gleda me kao rijaliti konkurenciju, ponižava da nismo bili u vezi, da je bio pijan, da je bio odnos na WC šolji, a svađa se sa Mikicom kad mu kaže da je bio pijan dok je pravio dete - pričala je Miljana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Verujte vi meni, on nije mogao da izdrži pritisak gledalaca i novinara. Da ga ne viđa 4 dana, a jedan da, neće moći. Rekao je da će me diskvalifikovati. Za raziliku od njega, ja zarađujem za Željka. Pitala sam ga za šta zarađuje, nije pomenuo Željka. Lena i Željko nisi u toj priči uopšte. Uradio je ovo da se opere u narodu. Mene i dalje provocira, gleda me kao konkurenciju. Što baš mene da pošalje na kapiju? Mnoge boli ovde što sam staložena, smirena, ne idem više na kapiju... Svakoga boli moja staloženost, a najviše njega - dodala je Kulićeva.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ja ću vrlo kratko. Razmisliću o svemu, neću da donosim nagle odluke. Razmisliću o svemu i mislim da ću to reći za par dana - rekao je Ivan.

-Nećeš razmišljati, nećeš ga više viđati, pi*ka ti materina, nama teraš inat preko deteta - odbrusila je Miljana.

UPLAŠENA ZA SVOJU VEZU Aleksandra Nikolić odlučna da vodi Dejana na poligraf, razlog je samo jedan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading