PORUKE U MAJINOM TELEFONU BI RAZVELE MNOGE Taki Marinković ne prestaje da šokira izjavama: Maja će da vaspita Bilala
Printscreen

Otac najkontroverznije učesnice “Zadruge“ Maje Marinković, Radomir Taki komentarisao je odnos njegove ćerke i novopečenog zeta Bilala Brajovića.

- To je Majin izbor, koga ona izabere, on će mi biti zet. U ljubavi je sve dozvoljeno, ko se bije taj se voli. Mada, ja ne podržavam nasilje. Znamo mi svi kakva je Maja, mada ja iskreno mislim da ga je ona zavolela. Janjuš, Car.. oni su Majina prošlost - rekao je Taki.

PORUKE U MAJINOM TELEFONU BI RAZVELE MNOGE Taki Marinković ne prestaje da šokira izjavama: Maja će da vaspita Bilala

Printscreen

 

- Bilal je mlad, ali Maja je tu da ga ispravi. Zatvoren prostor čini svoje, mnogi su se razveli zbog toga. Bilal ima 23 godine, mlad je, ali Maja ga vaspitava. Maja je ljubomorna i drži sve pod kontrolom. Maja je moje jedino dete, ja sam uz nju i u dobru i u zlu -objasnio je on.

Marinković, takođe je dao svoj sud o ćerkinom učešću, pa se prisetio i njenih bivših ljubavi Janjuša i Cara.

-U početku je super startovala, imala je svoj stav, komentarisala je... Kasnije se spojila sa njim, pa je došlo do raznih nesuglasica... On je nebitan, da nema Maje Marinković, ne bi nikada niko čuo za njega... Ni Filipa nisam video, ne znam ja te njene bivše - izjavio je Marinković.

Taki je takođe progovorio i o prijateljstvu sa Majom Nikolić.

- Maja i ja se znamo dugi niz godina, ona je moja prijateljica i obožava moju ćerku. Normalno je da me zove, čujemo se stalno. Što se tiče Majinog telefona, kada bih sve otvorio i pokazao ko joj i šta piše, mnogi bi se razveli i napravili karambol - otkrio je Taki u emisiji Premijera Vikend Specijal.

KRVAV, SA ZAVIJENOM GLAVOM Horor prizor, Dino Dizdarević objavio fotografije iz bolničke sobe, pa poručio ovo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Tatomir

28.11.2022 08:26

Maja ne moze da vaspita nikog kad je sama nevaspitana.

Cole

28.11.2022 08:38

Ovom krmku je potrebniji psihijatar nego njegovoj mentalno poremecenoj jahacici apokalipse...Maja,Maja,Maja puna usta hvale a realno covek da ima gram mozga, stida i srama,vec bi ga Renato vadio iz Dunava...

Tara

28.11.2022 10:26

Cime se pametan stidi, time se lud ponosi, kaze nas pametan narod. Taki, pokri se usima i ne pojavljujse nigde. Uz tvoju podrsku,Maja je izgubila kompas. Bolesnici!!!

Antonio

12.12.2022 23:09

Cerka starleta a tata jedva docekao da postane STARLETAN!!! Tata Taki muska starleta.