DEGUTANTNO Radomir Marinković komentarisao ćerkin žestoki se*s: Ne zanima me ko je donor, neka rađa dete!
Foto: Alo/ilustracija

Radomir Taki Marinković, otac starlete Maje Marinković, otkrio je da jedva čeka da mu ćerka rodi unuče, te da ga ne zanima ko je "donor".

Maja i Bilal su sinoć imali vrelu akciju koju mnogi smatraju skandaloznom, ali Takija preterano ne dotiče i raduje se ćerkinoj eventualnoj trudnoći sa Brajlovićem.

- Jedva čekam da mi rodi unuče! Ne zanima me ko je donor, to je moje unuče! Njoj je i vreme da ima dete uskoro,to je cirkuzanija, to su budale i idioti, čast izuzecima, sve kreteni tamo - rekao je Taki.

DEGUTANTNO Radomir Marinković komentarisao ćerkin žestoki se*s: Ne zanima me ko je donor, neka rađa dete!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, Takiju se nedavno slošilo, nakon čega se i tada oglasio, te je objasnio da mu je šećer skočio i da je medicinsko osoblje jedva uspelo da mu stabilizuje situacije. 

- Ma, šta kako se osećam? Da li je ovo realno šta se dešava? Pa je l' se samo moja ćerka u "Zadruzi" time bavi? Ne razumem, gde su ostale koje se ne skidaju sa one stvari. Meni nije dobro što mojoj ćerki gledaju svaku sitnicu. U zemlji i onako vlada bela kuga, deca treba da se rađaju.

SKANDAL U ZADRUZI Petrući uništio ono što je Ćertiću najvažnije, Lepi Mića odmah skočio: Mamu ti je*em!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.11.2022 19:17

Hahaha, neki dan je zapretio da će joj glavu odseći. Sad kao nema veze. Budaletine. Jedina njegova ćerka ne silazi, Miljana, druge nešto ne videsmo. Tako si je izdresirao. Takijev seksi ponos.